A parfümökről

Az utazási parfümök 3 előnye. Avagy miért kellene otthon tartanod?

parfum utanzat

A mi kis utazási parfümjeinkről már bizonyára hallottál. A nagy 50 ml kiszerelésű parfümjeink kisméretű alternatíváják ezek, melyek minősége és illata teljesen megegyezik. De milyen előnyökkel rendelkeznek az utazási parfümjeink és mikor lehet őket kényelmesebben használni mint a nagy kiszerelésű üvegeket?

Tekintsd meg az utazási parfümjeink 3 legfontosabb előnyét. Amennyiben sikerül meggyőznünk az előnyeiről egy szuper tippet is adunk, hogyan lehetnél takarékosabb: csak most a különleges Black Friday akciónk során melyet 2019. december 1.-ig vehetsz igénybe kaphatsz egy utazási parfümöt teljesen ingyen.

1 Nem kell nehéz üvegeket hordozni

Az utazási parfümjeink illata és minősége is megegyezik az 50 ml kiszerelésű termékeinkkel, de ügyelve a vásárlóink igényeire és a kényelemre 20 ml-es palackokba is kaphatóak. A nagy üvegekkel szemben kisebb tartalmuknak, méretüknek és súlyuknak köszönhetően sokkal praktikusabb.

Használhatod bárhol, ott is ahová nem szeretnél sok dolgot magaddal vinni ám mégis szeretnéd magad kellemes illattal felfrissíteni. Egyet elhelyezhetsz például a munkában a szekrényedben, de elviheted magaddal a konditerembe is, asztalra állíthatod vagy szolgálhat akár „elsősegélyként” a táskádban is.

 

2 Bárhol elfér

Egy női kézitáskában igazán sok dolog lappang. De mit tudsz beilleszteni egy alkalmi táskába? Általában nem tartalmaznak mást mint telefon, púder és rúzs. De a mi utazó par[ümünknek köszönhetően ezentúl a kedvenc par[ümöd is mindig kéznél lehet.

Az utazási flakon alkalmas férfiaknak is. Kicsi méretének köszönhetően kényelmesen elfér a váltáskában vagy a férfias övtáskában is. Vészhelyzetben elrejthető a zakó belső zsebében is, így akár egész éjjel kényelmesen érezheti magát.

 

3 Utazáskor is aranyat ér

Az utazási par[ümjeinket úgy tervezték, hogy akár egy hosszabb vakációt is kibírjon és közben semmi helyet sem foglal el a poggyászában. Így a kis csodának köszönhetően a nyaralás alatt is illatos maradsz és ragyogni fogsz mint egy csillag. Ideális utitárs egy hosszabbított wellness hétvégén de akár egy két hetes tengerparti nyaralásra is elviheted. A 20 ml kiszerelést nyugodtan becsomagolhatod kézipoggyászodba is, mivel a repülőtéri ellenőrzésen is probléma nélkül átmegy.

Ha te is szeretnéd, hogy ez a praktikus utazási parfüm mindig a kezednél legyen, akkor vedd igénybe a speciális Black Friday 2+1 akciónkat amely mellett egy utazási parfümöt ajándékba adunk. Rendelj november 25. és december 1. között minimum két nagy parfümöt és mi utazási parfümöt adunk ajándékba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük