Fizetési és szállítási információk

Hogyan fizethetem ki a megrendelésem?

A fizetési módot közvetlenül a Pénztárba tudja kiválasztani. A rendelést kétféle módon lehet megtéríteni:

  1. Banszámlára utalással: A megrendelést banki utalással is meg lehet téríteni. A fizetéshez szükséges adatokat E-mailben kapja meg a megrendelést követően. A megrendelést nem küldjük el csak azt követően hogy a pénzt jóváírták a számlánkon.
  1. Utánvétellel: A szállítmányt kézpénzben fizeti a csomag átvételekor. Az utánvétel felára 450ft.

 

Az utalás egyedi azonosítója?

Amennyiben a banki utalással történő fizetést választotta akkor a fizetésnél tüntesse fel a megrendelés számát azonosítóként. Így tudjuk a fizetését a megrendeléshez csatlakoztatni.

Hogyan kézbesítik a megrendelésem?

Kétféle szállítási mód közül választhat:

  1. Csomagküldő: A csomagküldő listáján ki tudja választani azt a fiókot ahol személyesen tudja átvenni a csomagot. SMS-ben értesítést kap majd a csomag kézbesítéséről a szállítási pontra.

 

  1. Futár: A futár egyesen az ön által választott címre szállítja a csomagot.

A parfümökről

Honnan származnak a Parfen parfümök?

A Parfen Bulgária egyik legnépszerűbb parfümháza. A piacon több mint 20 éve működik és a legjobb európai beszállítókkal dolgozik együtt. A Parfen parfümökben használt esszenciák egytől egyig a parfümök mekkájából – Franciaországból származik.

A Parfen parfümök hány százalék esszenciát tartalmaznak?

A Parfen parfümök 20-tól akár 24 %-ig terjedő esszenciát tartalmaznak. Ezért a minőségüket a luxus parfümök minőségéhez tudjuk hasonlítani, az egyetlen különbség csakis a palack formájában és az árban rejlik.

Mit jelent a szám a parfümnél?

A parfümös palack alján valamint a dobozán is megtalálható a két vagy három jegyű szám. Ezt a számot a parfüm azonosításához használjuk. A palackon sem a dobozon nem tűntethetjük fel, hogy melyik konkrét utánzatról van szó. A számnak köszönhetően viszont az illatot könnyedén megtalálja a webáruházunkban és könnyedén azonosíthatja a jól ismert parfümmel melyet utánoz.

 

Mi az az utazási parfüm?

Az utazási parfümök illata és minősége is megegyezik a nagy 50 ml-es kiszerelésű parfümökkel. Csomagolása azonban kisebb és könnyebb, 20 ml-es palack amely ideális utazáskor, gyors felfrissítéshez akár alkalmi estéken is. Méretüknek köszönehtően akár a női kézitáskában is elférnek, férfiak belső zsebébe is ideális.

A kínálatunkban szereplő utazási parfümök nem mindegyike található meg 50 ml-es kiszerelésben és fordítva nem minden 50 ml-es parfüm kapható kis méretben is.

 

Hogyan válassza ki a megfelelő parfümöt?

Ha nem tudja eldönteni melyik parfümöt válassza akkor próbáljon intuitív módon olyan illatok felé orientálódni amelyek már tetszenek Önnek. A keresés során segítséget nyújthat az oldalon található kereső vagy épp a kategóriák. Ha mégis tanácsra lenne szüksége akkor pár tippel mi is szolgálhatunk. A linkre kattintva megtalálja őket.

Az illatok igazán az eredeti hű utánzata?

Igen, az összes parfümünk az eredeti parfüm receptje alapján készül, amelyek biztosítják az illatok hasonlóságát. A parfümök készítésénél éppen olyan minőségi francia esszenciákat alkalmazunk. A különbség az eredeti és az utánzat közt csupán az árban van.

 

Reklamáció

Mi a teendő ha az áru sérülten érkezett?

Amennyiben sérült csomagot vagy törött palackot kap azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot az info@parfen.hu emailcímen vagy az ügyfélszolgálatunkon a +36 70 227 2794‬ telefonszámon. Írja meg nekünk a rendelési számát és csatolja a sérült csomag képét valamint az információt a kárról.

Mikor lehet egy csomagot reklamálni?

A csomagot csakis akkor reklamálhatja ha az sérülten érkezett. A 102/2012 -es számú törvény értelmében nem lehet olyan kozmetikai terméket reklamálni melyet a védőfóliából kicsomagoltak és ezáltal a termék értékét vesztette. Hasonlóan nem reklamálható a használt termék sem.

 

Nagykereskedelmi együttműködés

Lehetséges a parfümök árusítása?

Ha szeretné a termékeinket árusítani akkor nagykereskedelmi partnerünkké válhat. Magyarország területén kereskedő hálózatot építünk, az együttműködő partnereink az ország számos részén megtalálhatóak. A nagykereskedelmi partnereinket teljesíteniük kell az együttműködés értelmében a minimális és rendszeres rendelést, ennek fejében tőlünk kedvezményes áron várásolhatják meg termékeinket.

 

Kivel vegyem fel a kapcsolatot ha parfümöket szeretnék árusítani?

Ha eladóvá szeretne válni, keressen minket az info@parfen.hu emailcímen. A kérdéseire szívesen válaszolunk valamint elküldjük a bemutatkozó emailünket, melyből minden fontos információt megtudd és ismertetjük pontos ajánlatunkat.