Cégünk a Parfen.hu az egyetlen Parfen importőr Magyarországon. Ugyanakkor közvetlen közvetítői vagyunk a nagykereskedelmi együttműködésnek az országon belül.

Közvetlen értékesítés

Jelenleg olyan közvetlen értékesítők, viszonteladók hálózatát igyekszünk létrehozni, akik nagykereskedelmi áron vásárolhatják tőlünk a parfümöt, majd közvetlenül az ügyfélnek adják el. Amennyiben felkeltettük érdeklődését és viszonteladóvá szeretne válni lépjen velünk kapcsolatba és szívesen szolgálunk még több értékes információval az értékesítésről.

Értékesítési stand

A közvetlen értékesítés mellett olyan értékesítési standokat is kínálunk melyek ideálisak kozmetikum üzletekbe, drogériákba is alkalmassak, de fodrászatban vagy akár benzinkúton is tökéletes. Az állványt 50 darab 20 ml-es parfümnek tervezték. A parfümjeink teljes listáját itt találja.

parfen stojan

Az értékesítési állványok perforálva vannak, tehát szépen és stabilan állnak. Az egyes parfümök előre megrendelhetőek és mivel nagy a raktárkészletünk egyszerűen hozzá lehet jutni. Az illatok mennyiségét és típusát szabadon kombinálhatja a saját és ügyfelei igényeinek megfelelően.

Ha felkeltettük érdeklődését és szeretne együttműködni a cégünkkel, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és mi elküldjük önnek a nagykereskedelmi ajánlatunkat. További kérdések esetén vegye fel velünk a kapcsolatot: telefonon +36 70 227 2794 vagy a info@parfen.hu emailcímen.