A parfümökről

Az új Bottega Veneta utánzat illatos lesz. Pontosan olyan luxusos mint az eredeti

bottega veneta utanzat

Láthatatlan, diszkrét luxus már évtizedek óta hirdeti a Bottega Veneta divatmárka. Noha a hagyományos kézzel készített bőrtermékeikkel váltak híressé mára már a portfóliójukban található divatcikkek mellett gyönyörű és fényűző parfümök is találhatóak.

Ezek a parfümök annyira felkeltették érdeklődésünket, hogy beillesztettük őket az ajánlatunkba. Az első a parfümjeik sorából a Bottega Veneta utánzata, amely ugyan azt a nevet viseli mint maga a márka. Meggyőzzük ma arról, hogy az illat valóban egyedi? Olvassa el a rövid cikkünket és győzödj meg róla személyesen.

 

Bottega Veneta elegáns és időtlen nők számára

A velencei vidék szépségét tükrözi- zöld rétek, régi fák és az igazi bőr feldolgozásának mestersége. A leírás alapján úgy tűnhet, hogy egy könyvről vagy valamilyen bőrárúról beszélünk, de biztosan nem egy fényűző női parfümre gondolnak. De az igazság az, hogy pont ez a velencei vidék inspirálta a készítőket a Bottega Venetta születésekor.

De hogyan is kombinálhatja a Bottega Veneta illata a vidék illatát és tudja közben elbűvölni a modern, elegáns nőt? Egyszerűen. A bottegei mesterek ugyanis az egyes alapanyagok intenzitására építettek, amelyeknek köszönhetően egy különleges virágos- chypre illatot hoztak létre puha bőrárnyalatokkal.

A Bottega Veneta utánzata modern és fényűző

Luxus és időtlenség ezek a parfüm 2 legfőbb előnyei, melyet a Bottega Veneta lélegzik. Ez az illat igazán fényőző, és az alacsony árainknak köszönhetően most ön is élvezheti. Ez egy nőies, kifinomult és időtlen illat amely egész napos viseletre alkalmas.

A legjobban a modern nőt jellemzi, aki az öltözködésekor az időtlenségre és az eleganciára épít. Ha inkább sportos alkat vagy akkor más illatokat ajánlunk neked.

A Bottega Veneta tökéletesen passzol a bőr csizmához vagy szandálhoz és elegáns kézitáskához. Egy illatot ritkán hasonlítunk az öltözékhez, de ennel a parfümnél ez elengedhetetlen.

 

A Bottega Veneta utánzat kompozíciója megegyezik az eredetiével

bottega veneta

A parfüm hűen tükrözi a Bottega Veneta márkát

A Bottega Veneta 2011-ben jelent meg a piacon mint a márka első parfümje a márka 1966-os alapítása óta. A márka eredetileg kézzel készített bőr termékekre specializálódott és luxus termékeik gyorsan elterjedtek a piacon. Manapság a termékeik vonzóak mindenki számára akik a minőségek kedvelik és szeretik a precízen megtervezett darabokat. Ennek ellenére magában hordozza állandóan a bőrt és ennek megkülönböztető képességét és megpróbálja ezt tükrözni a divatban és a parfüm alkotás során is.

Ugyanezz vonatkozik a Bottega Veneta parfümre is, amelyet hű másolatként megtalál kínálatunkban. Ha az illat felkeltette az érdeklődését akkor klasszikus 50 ml-es palackban megtalálja. Ha pedig szeretné kipróbálni akkor feltétlenül adja hozzá a kedvenc parfümje megrendelésénél a kosárba. Reméljük, hogy a Bottega Veneta utánzata tetszeni fog vásárlóinknak. Az illatainkat gondosan válogatjuk és folyamatosan újítjuk kínálatunkat, hogy egész nap élvezhesse a gyönyörű illatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük