A parfümökről

Próbáltad már Versace női parfümjeit? Tekintsd meg rövid összefoglalónkat

Versace női parfümök

A Versace márka a legismertebb és legikonikusabb márka a divat területén. A nevét Gianni Versace olasz divattervezőről kapta. Gianni gyermekkora óta nagyon közel állt a divathoz. Az álmát a nevét viselő divatmárka megteremtéséről 26 évesen tudta megvalósítani amikor Milánóba költözött. A tapasztalatait a Genny márkánál szerezte és néhány évvel később már bemutatta az első saját női kollekcióját. A Versace gyorsan nemzetközi divatszenzációvá vált.

Az egyedi Versace divatdarabok olyan ismert személyiségeket szólítottak meg mind Madonna, Tupac, Diana hercegnő és Elton John. A márka azonban különböző választékairől és termékeiről is ismert. Egyedu és fényűző ékszereket, kiegészítőket, sminkeket, bútorokat és természetesen parfümöket is forgalmazz. Dehát mi más mint a parfümök érdekelhetnek minket leginkább? Készítettünk neked egy cikket a Versace márka csodálatos női parfümjeiről, melyek a parfümjeinket inspirálták.

Versace – Vanitas 517

FRISSÍTŐ ILLAT VIDÁM NŐKNEK

Minden vidám természetű nőt elvarázsol a Vanitas. Friss és könnyed illata van, ideális a meleg napokon. Akár normál munkanapon, akár szabadidődben használod, mindig könnyedség és jó hangulat érzését kelti. A parfüm fényes és friss kompozíciójú. A tahiti gardéniát és a fréziát felfrissíti a fejillat limeje, míg a tonkabab és a cédrus fás akkodrjai eleganciát kölcsönöznek neki. Ennek köszönhetően ez a könnyű virágos illat vidám kísérőd lesz egész nap.

versace vanitas

Versace – Crystal Noir 523

EGYEDIEN ÉRZÉKI ILLAT

A Crystal Noir valószínűleg a Versace műhely egyik leghíresebb női illata. Mint a parfüm úgy a nő is akinek készült egyedi, érzéki és törékeny egyszerre. A női lélek minden aspektusát ötvözi és ideális társ egy normál napon de különlegesen eseményeken is.

Az illat elegáns, virágos-orientális tapintású. A parfüm felső jegyei krémes fűszerek és szenvedélyes gardénia keveréke. Együtt a misztikus borostáynnal és a pézsmával egy titokzatos fátyolba burkolják a nőt és arra csábítják a férfit, hogy felfedezze a nő szívét. Kínálatunkban a parfüm egyedi utánzatát a 523-as szám alatt találod meg.

Versace – Eros 877

KÜLÖNLEGES ILLAT SZENVEDÉLYES NŐ SZÁMÁRA

Az Eros nevű női parfüm elmeséli nekünk Erosz a szerelem istenének elcsábításának történetét. A szerelem és a vágy inspirálta. Igazán szengedélyes, érzéki nőknek illik, akik tisztában vannak a férfi szíve feletti hatalmukkal. Az aromát fehér virágok aromái uralják, melyet gyönyörűen kiegészítenek a fás aromák. Könnyed virágos-fás, frissítő citrusokkal. Kitűnő kísérő lesz és garantálta elcsavarja minden férfi fejét.

Versace – Yellow Diamond 585

FÉNYŰZŐ CITRUS ILLAT

Sárga gyémánt –  drágakő, amely fényesen ragyog minden nőn. Pont ez a gyöngyszem inspirálta a Yellow Diamond parfümöt. Fényűző női illata van, amely csillogó gyémántként ragyogja be viselőjét.  A bőrre szórás után felfrissülsz a citrus és édes körte aromáitól. Az illat virágos szívével gyönyörűen harmonizál az egyedi mimóza amely az egész kompozíciónak fényzűzést kölcsönöz.

versace yellow diamond

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük