A parfümökről

Vonz az időtlen elegancia? Bemutatjuk neked a Burberry páros parfümjeit neked

Burberry parfümök

Ismered a híres kárót- bézs hátérrel és piros-fehér-fekete csíkokkal? Pont ez a népszerű minta tette híressé a Burberry márkát az egész világon. Közel 100 éve az angol elegancia, időtlenség és természetesség szimbóluma. Ezeket a tulajdonságokat vetíti a parfümökbe is, melyek pontos másolata megtalálható kínálatunkban is. Ezúttal a meleg párost mutatjuk be neked: Burberry For Men és a Burberry For Woment.

A páros Burberry parfüm időtlen eleganciájával varázsol el

A Burberry márka a mai napig számos nagyszerű és változatos parfümöt alkotott, amelyekben mindig van valami közös – ragaszkodnak a hagyományos, időtlen vonalhoz, hangsúlyozva az angol eleganciát. Ez alól ez a klasszikus páros sem kivétel. Sokan az elengancia és a természetesség illataként is emlegetik őket.

Mindkét parfüm fényűző, bájos, ugyanakkor elegáns illattá fejlődik a bőrön. Főleg a meleg illatuknak köszönhetően ismered fel őket. Ezért is ideálisak az angol időjáráshoz– esős, hideg és komornak tűnő. Ezek a parfümök kellemesen felmelegítenek és energiát adnak, hogy mosollyal az arcodon indulhass el a borongós napokon is.

Burberry For Him 699

A férfi Burberry For Him egy érett, modern férfi számára készült, aki tiszteletben tartja a hagyományokat. Illata pontosan olyan, mint amilyent elvár a leírtak alapján. Klasszikus és nagyon aromás fás tónusok jellemzik, amelyek időtlen angol eleganciát hordoznak. Enyhén fűszeres, éles és nagyon férfias. Kínálatunkban a 699 -es férfi parfümként találod meg.

A Burberry For Him összetétele

burberry for men

Az összetevők nagyszerű kombinációjának köszönhetően a parfüm illik az érett, elegáns férfiakhoz. Bármikor bátran használhatod, alkalmas – munkára, szórakozásra, sportra vagy akár különleges eseményekre is.

Burberry For Woman 894

A Burberry páros női megfelelője a nőies, időtlen elegancia kifejezője. Ezt a parfümöt talán a következő mondat jellemzi igazán: Kellemes, tiszta és meleg virágos-gyümölcsös illat. A legszebben modern, városi nőknek illik, akik szeretik az eleganciát és a természetességet. Amint kipróbálod azonnal tudni fogod, ez az illat csakis neked készült. Gyönyörűen kombinálható a bőr természetesen illatával, és örömmel kísér majd napodon. Ezt a parfümöt a 894 -es utánzatként találod.

A  Burberry For Woman összetétele

A Burberry For Woman lédús és friss gyümölcsökkel kezdődik, őszibarack, kajszibarack, hideg körte és fekete ribizli kombinációja. A szívillat fás-virágos, jázmin, szantálfa és cédrus tónusai kötik össze. Mindezen összetevők egy finom alapon állnak, amely meleg pézsmából és vaníliából all.

burberry for woman

Az illat viszonylag egyszerű összetételű, szinte azonnal kibontakozik. Egyszerű, nincsenek rejtett nehéz aromái, így röviddel a használat után élvezheted a szépségét.

Mindkét Burberry parfüm minőségi másolatát megtalálod kínálatunkban:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük