A parfümökről

Carolina Herrera utánzat – 212 VIP: a nagyváros élénk éjszakai élete palackba zárva

Carolina Herrera 212 VIP utánzata

A világhírű divattervező Carolina Herrera nevével már biztosan találkoztál. Elsősorban a nőiességet megtestesítő luxusos darabjaival és elegáns női ruházatával vált híressé. De nemcsak a kifutón bemutatott divatos darabokról ismerjük. Számos népszerű parfüm is a nevéhez köthető, melyek utánzata a kínálatunban is megtalálható. Vess egy pillantást erre a divatikonra és ismerkedj meg a parfüm újdonságunkkal –  a 212 VIP női parfüm utánzattal.

Carolina Herrera parfümök nőknek és férfiaknak egyaránt

Az első Carolina Herrera nevét viselő parfüm 1988-ban látott napvilágott. Három évvel később jött létre az első férfiak számára készült Herrera illat, amely gyorsan az egyik legkedveltebb férfi parfümmé vált. A Carolina Herrera műhely népszerű kollekciója a 212 VIP is. A kollekció férfi és női parfümöt is tartalmazz, ezek minőségi utánzata pedig megtalálható kínálatunkban is.

Mi teszi különlegessé a 212 VIP utánzatot?

A 212 VIP magát a nőt és energiáját fejezi ki, akik szeretik a figyelmet és az életet. Végtelen parti és fiatal, modern emberek, pontosan ez inspirálta Carolina Herrerát a parfüm készítése közben. A parfüm a New York -i nagyvárosi életet fejezi ki, az életet egy olyan városban amely sosem alszik.

A parfüm piacra dobását számos szlogen kísérte, mint például: „Ön szerepel a listán? ” vagy „ez egy privát parti”. Ezek a szlogenek hűen tükrözik a 212 VIP megalkotóinak a szándékát: kiemelni az új VIP generációt, amit tehetséges fiatalok csoportja alkot akik élni szeretnének és újra írják a szabályokat. Ha te is szeretnéd átélni a nagyvárosi pezsgést, az éjszakai életet akkor mindenképpen próbáld ki a kínálatunkból a 212 VIP parfüm minőségi másolatát.

Az eredetihez hasonlóan a 212 VIP utánzatunk is elragadó az édes kissé orientális illatával. Az illat kompozíciója szoktalan de ugyanakkor nagyon különleges, az illata a passionfruit és csábító rummal indít. Ezek átfolynak egy pézsmás szívbe tele kerti virágárnyalatokkal. A vanília és a tonkabab édes pontot tesz a parfüm végére.

Ki is Carolina Herrera?

Carolina Herrera 1939-ben született Venezuelában. A divatérzékét nagymamájától örökölte aki őt már kislány korában a Balenciaga ház divatbemutatóira hordta és Lanvin és Dior márkákba öltöztette. Ahogy maga Carolina mondta: „a szemeim szép dolgok látványához volt szokva„.

Közzétevőből lett női divattervező

A pályafutását még otthon Venezuelában kezdte. 1965 óta közzétevőként dolgozott Emilia Pucci divattervező butikjában Caracasban. Az első luxusboltját amely a Carolina Herrera New York nevet viselte 1980-ban nyitotta meg New Yorkban. Diana Vreeland a Vogue divatmagazin vezető szerkesztője aki egyben Carolina közeli barátnője is volt javasolta neki, hogy próbálja meg elkészíteni a saját kollekcióját. Még abban az évben megrendezésre került azt első Carolina Herrera divatbemutató, amely azóta sikert sikerre halmozz.

Carolina Herrera számos hírességet öltöztetett. Rendszeres ügyfelei között szerepelt Renée Zellweger is de megemlíthetnénk akár a first ladyket is mint Jacqueline Kennedy-Onassis, Laura Bush vagy Michelle Obama. A munkásságának köszönhetően számos díjat kapott, felkerült a világ legjobban öltözött nők listájára is és 2004-ben a női ruházat legjobb tervezőjévé nyilvánították.

A kínálatunkban természetesen nem vásárolhatsz divatos darabokat ettől a tervezőtől, de kiválasztottunk nektek néhány illatát. A 212 VIP női parfüm utánzata mellett megtalálod a férfi mefelelőjét is a 212 VIP férfi parfüm utánzatát is. A nők körében kedvelt még a Good Girl másolat is, melyet klasszikus nagy kiszerelésben vagy akár utazási parfümként is megrendelhetsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük