A parfümökről

Bemutatjuk az YSL márka Libre utánzatát. Hadd hogy elvarázsoljon hiteles, kellemes és egyedi illatával

ysl libre utanzat

A Libre egy erős és bátor nő illata. Pompás virágos – levendulás kompozícióvval rendelkezik, melyet a szabadság illatának is neveznek. Hiteles jellege annyira elbűvölő, hogy a Parfen gyűjteményünkne is beillesztettük. Bemutatunk neked egy illatos újdonságot, amely tiszta és egyértelmű illatával büvöl el.

A Parfen Libre EDP utánzata megegyezik az eredetivel. Ugyanolyan illata van, a bőrödön hosszú órákig is tartós lesz, de nálunk sokkal alacsonyabb áron jutsz hozzá mint az eredetihez. Ugye jól hangzik? Olvass tovább és fedezd fel a parfüm sajátosságait.

YSL Libre hiteles és tiszta illattal rendelkezik

A Libre elnevezés francia eredetű, jelentése „szabad”. A szabadság ugyanis az Yves Saint Laurent egyik legfontosabb értéke, amelyre egész filozófiájuk épül. A Libre parfüm tehát tökéletesen tükrözi az YSL divatházat és ez az egyik legjobb parfümjük egyáltalán.

Az YSL ezzel a parfümmel a szabadságot ünneplni. Dicséri azokat a nőket akik a saját szabályaik szerint élnek, és nem félnek megmutatni kik is ők valójában. A parfüm tiszta, zavartalan összetételű. Ezért is sokan „üzleti” illatnak nevezik. Alkamas erős természetű nőknek, akik a férfi világban is tisztetelre méltő pozíciót szeretnének kialakítani.

Az YSL Libre összetétele

ysl libre utanzat

A Libre illata virágok és levendula gyönyörű keveréke

Az YSL Libre illata egyértelmű és nagyon hiteles. Francia és marokkói összetvőinek köszönhetően finom, csábító és csodálatos hatást gyakorol a környezetedre. A virágok és a levendula illata kivehető a legtisztában. A parfüm kellemes, tiszta és szabad.

Melyen nőnek a legalkalmasabb a Libre?

A Libre minden nőnek szól, akiknek a szabadság valóban fontos. Tökéletesen az irodában, üzleti környezetben vagy vezető pozícióban lévő nők számára. Tiszteletet vált ki, ugyanakkor kellemes, könnyű és egyedi. Amennyiben magadra ismertél és szeretnéd kipróbálni a Libre -t annak pontos utánzatát megtalálod a kínálatunkban a hagyományosan alacsony áron a 930-as szám alatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük