A parfümökről

Chanel Coco Mademoiselle – utánzat, amely elvarázsol

coco mademoiselle utanzat

Ellenálhatatlanul érzéki, lenyűgözően szellemes és időtlenül eredeti.  Coco Mademoiselle illatával nem fogsz elveszni a tömegben. A parfümnek köszönhetően ugyanolyan merésznek fogod magad érezni akárcsak az illatot inspiráló nő – maga Coco Chanel.

Mert pont a divat első hölgyének az inspiráló személyisége ihlette az alkotókat a kivételes parfüm létrehozására.  Ma ez a világ egyik legnépszerűbb női parfümje, ezért nem hiányozhat a kínálatunkból sem. Gondolod, hogy téged is elvarázsol? Ismerkedj meg az illattal és próbáld ki mintaként vagy akár rendeld meg egyenesen a parfümöt.

A legjobb Coco Mademoiselle parfüm utánzat

Coco Mademoiselle -t a nagyszerű Coco Chanel ihlette. Természeténél fogva egy erős és magabiztos nőt jelképez, aki határozotan törekszik céljai elérésére. A mi utánzatunk pontosan másolja ezt a karaktert, melynek eredménye egy merész, virágos-fás kompozíció. Az illóolajaknak köszönhetően a tartóssága akár 12 óra is lehet.

Női parfüm amely tökéletes mindennapi viselet de különleges alkalmakra is

Teljesen biztosak vagyunk abban, hogy ez a parfüm soha nem megy ki a divatból. Az abszolút időtlen kompozíciójának köszönhetően ma is modern. Érezd a bőrödön a nőiességet, érzékiséget és az egészséges önbizalmat, amely minden erős nő erénye.

A legkülönlegesebb az illaton a sokoldalúságában rejlik.  Kíváló mindennapi viselet, de különleges alkalmakra is használhatod. A mindennapokon kiemeli a karaktered és varázsod, különleges alkalmakkor mindenkit levesz a lábáról és elvarázsol. A parfüm minden helyzetben hangsúlyozza a nőiességet és az érzékiséget.

Milyen az illata Chanel – Coco Mademoiselle -nek?

A Coco Mademoiselle utánzatunk előbb felfrissít, majd édes virágokkal varázsol el, végül pedig orientális aromákkal mámorít. Használata után érzékszerveit csiklandozni fogja a friss narancs. A parfüm szívillata érzéki, felfedezheted benne a jázmin és a rózsa akkordjait. Az illat a legvégén pacsuli és vetiver sugárzó keverékével sugárzóvá fejlődik. A bőrön virágos-fás hatást kelt.

Coco Mademoiselle utánzatának összetétele

A Coco Mademoiselle utánzatának  keveréke precíz munka eredménye, melynek köszönhetően egy harmonikus illat jön létre. Citrusfélék, virágok és más vonzó összetevők mint a pézsma vagy vanília egy rendkívül vonzó aromává ötvözik.

Coco Mademoiselle ajánlások

Még mindig töprengsz, hogy ki e próbáld a Parfen Coco Mademoiselle-t? Amennyiben bizonytalan vagy mindenképpen a figyelmedbe ajánljuk a mintáinkat. Így kipróbálhatod az illatot egyenesen a bőrödön és megtapasztalhatod a minőségét is a „saját bőrödön”. A parfüm vásárlásban lehet, hogy segítségedre lesznek olyan vásárlóink véleménye is akik ezt a parfümöt rendeszeresen használják.

Meggyőztünk?  Vess egy pillantást a nagy, 50 ml-es palackra, és rendeld meg most kedzevő áron.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük