A parfümökről

Nyári tipp: Próbálja ki a friss és pozitív töltetű Light Bluet

light blue utanzas

A Light Blue Dolce&Gabbana parfümje amely már 18 éve a piacon van.  Az évek során nők ezrei szerettek bele ebbe a szikrázó nyári illatba a világ minden tájáról. A parfüm minőségét az évek során a Light Blue által elnyert díjak is jól bizonyítják. Szeretne többet tudni erről az illatról, amely pozitív energiát áraszt és csak úgy sugárzik tőle mindenki? Olvasson bele cikkünkbe, kitudja, lehet ez lesz a kedvenc nyári illata.

 

Light Blue amely felfrissíti Önt és elrepíti a napsütötte strandokra

A Light Blue illata azonnal elrepíti önt a forró szicíliai strandokra. Célja ugyanis a Földközi- tenger és különösképp a napsütötte Szicília hangulatának előidézése, ahonnan a Dolce & Gabanna márka egyik alapítótagja Domenico Dolce származik.

 

A Light Blue tehát úgy fogja magát mindig érezni mint egy forró homokos tengerparton, friss tengeri széllel a hajunkban. Hűen tükrözi a a szicíliai légkört és gondtalanságát és a szigetlakók nyugodt életét. Gyengéden felfrissíti és a gyümölcsös- virágos illat elégedettségérzetet kelt viselőjében.

 

Használja minden nap és minden korban

A Light Blue az egyike azon női parfümöknek melyeknél nem számít a kor. A friss és gondtalan aromájának köszönhetően minden korosztály számára alkalmas, a fiatal érettségizőktől egészen az érett hölgyekig. Alkalmas mindennapi viselet vagy akár ünnepre is. Azonban igazán a meleg nyári estékre amikor a nyugalom hangulatát és a boldogság érzetet emeli.

 

A Light Blue alapja a valódi szicíliai citrom

A Light Blue legfontosabb összetevője a szicíliai citrom, amely a frisseségének köszönhetően mediterrán hangulatot kölcsönöz a parfümnek. Az üvegben fás aromákkal keveredik, áthalad egy kellemes virágos illaton és egy feltűnően finom alap illatban végződik. Az aromák együtt gyönyörűen pezsgő gyümölcsös- virágos illatot képeznek, melyek pozitív energiával töltik fel és fényessé varázsolják mindennapjait. Az eredeti Light Blue illat kompozíciója az utánzatéhoz hasonlóan a következő képpen nézz ki:

light blue utanzata

Az eredeti parfüm Olivier Cresp parfümkészítő nevéhez fűződik. Teljes két év munkájába telt mire megteremtette ezt az egyedülálló nyári illatot. A munkája során a Földközi tenger és mindenekellőtt Szicília ihlette. Az illat később több variációban is elkészült, ám a legkedveltebb az eredeti kompozíció maradt, melynek utánzatát megtalálja kínálatunkban is az eredeti parfüm árának töredékéért.

 

Azoknak akik a Light Blue meggyőzött 50 ml-es palackunkat ajánljuk figyelmükbe, melyet itt talál. Azok számára akik még haboznak, vagy épp csak a nyaralásra szeretnék magukkal vinni a 20 ml-es utazási kiszerelést javasoljuk. De figyelmeztetjük, hogy a kínálatunkban szereplő Light Blue utánzat erős függőséget okoz, jó hangulatot és pozitív energiát sugározz, az a tengeri friss szellő a bőrön leírhatatlan.

One thought on “Nyári tipp: Próbálja ki a friss és pozitív töltetű Light Bluet

  1. Kurucz Józsefné szerint:

    Én sokkal jobban szeretem D&G sunset in salina .Kellrmes ilkat,de az utánzatát sajnos nem találom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük