A parfümökről

A legjobb női parfümök sportoláshoz

sportos női illatok

Sportolás közben is használsz parfümöt? Akár szabadtéri sportokat folytatsz, rendszeresen látogatod a fitneszközpontokat vagy ha jógázol, esetleg előszeretettel zumbázol, minden körülmény közt szeretnéd magad frissen érezni.

Elkészítettük neked a legjobb sportillatok listáját aktív nőknek. Igyekeztünk univerzális jellegű illatokat választani, melyeket viselhetsz sportolás közben de munkahelyen vagy bármilyen más szabadidős tevékenység során is megállják a helyüket. A parfümök vidámak, könnyedek és energikusak, még a legmegerőltetőbb fizikai aktivitás közben is felbuzdítanak. Vess egy pillantást az általunk választott parfümökre.

DKNY Be Delicious

A legjobb friss

Feketeribizke, grapefruit, kajszibarack és jázmin lenyűgöző keveréke, ilyen lenne az ideális társ minden sporttevékenységhez. Emlékeztetni fog a boldogság és a könnyű létezés intenzív érzésére, tehát hasonlóan hat rád mind a mozgásból származó endorfinok.

A DKNY Be Delicious parfüm könnyű, vidám és nagyon friss aromával örvendeztet meg. Érdekes, és szó szerint zölt illata van. Fiatalosnak és gondtalannak tűnik, aminek köszönhetően megadja neked a szükséges energiát. Ez a világ egyik legfrissebb friss illata, ezért nem hiányozhat a sportos illataink listájáról.

Victor & Rolf – Flowerbomb

A legjobb virágos

Szereted a virágillatokat? Akkor a Flowerbomb parfümöt egyenesen imádni fogod. A használata után szinte megrészegít, akár egy csodálatos virágrobbanás, amely hosszú órákon át a bőrödön marad. Az illata ugyan robbanékony de egyáltalán nem zavaró. Ezért kitartó sportokhoz vagy más intenzív tevékenységhez is alkalmas.

A Flowerbomb segítségével mindig friss, gyengéd és nőies leszel. Ötvözi az orchidea, frézia, jármin, rózsa és más virágok aromáját, amelyek együtt egy gyönyörű, optimizmussal teli parfümöt hoznak létre.

Giorgio Armani – Acqua Di Gioia

A legjobb citrusos

Ha a magasabb teljesítményhez energikus citrusos aromákra van szükséged akkor próbáld ki az Acqua Di Gioia parfümöt. Az illata a nap energiáját és a gondtalan szabadságot tükrözi. Megadja neked a kellő könnyedséget és szabadságot, amelyre szükséged van futás, túrázás vagy akár a nyári vakáció során. Ezért nagyon is alkalmas szabadtéri sportokhoz.

Az a parfüm igazán üdítő, ugyanakkor kellemesen nőies. A citrusos aromák nem árnyékolják a benne rejlő gyengédséget, így nagy fizikai megterhelés mellett is megőrzi a nőies lényedet. Kifejezi az energiát amelyre szükséged van a lelked boldogságához és az egészséges testhez.

Dolce&Gabbana – Light Blue

A legjobb édes

Nem minden nő szereti a citrusos illatokat. Amennyiben ezeket az aromákat kerülöd akkor nyúlj inkább valami édeshez ami még mindig elég frissítő is egyben. A tippünk ebben az esetben a Dolce & Gabbana Light Blue – pezsgős gyümölcsös – virágos parfümje, amely alkalmas minden szabadidős tevékenységre.

Ez az illat 3 kellemes akkordot ötvöz: enyhén gyümölcsös, kissé virágos és kissé édes. Játékos és élénk természetű, ezért különösen alkalmas olyan nők számára akiknek a sport örömet okoz. Friss, modern és vidám.

Hugo Boss – Scent for her

A legcsábítóbb

Vonzó, finom és kifejező. Hugo Boss Scent For Her parfümjével még sportolás közben is csábító leszel. Illata kivételesen kifinomult, ennek köszönhetően a magas sportteljesítmények során is istennőt varázsol belőled.

A parfümnek édeskés az illata, gyümölcsök és virágok érzéki keveréke. Alkalmasabb egyéni sportokhoz, mivel csoportos gyakorlatok során túlságosan átható hatással lehet másokra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük