A parfümökről

Vaníliás parfümök nőknek

vaníliás parfümök

A vanília már régen nemcsak nőies illatnak tekinthető. Olyan egyedi és sokoldalú, hogy ügyesen változtatja karakterét különböző összetevők kíséretében. Az egyik parfümben hihetetlenül provokatív lehet, míg a másikban gyengéd és szelíd.

Ezúttal a legjobb női vaníliás illatokat választottuk ki neked. Mindegyiknek más a karaktere, ezért garantáltan te is tudsz belőlük választani. Vess egy pillantást a vanília különböző variációira, és hadd hogy elvarázsoljon:

A Kilian márka ihlette: Love Don’t Be Shy

Édes vanília

Vattacukor, bolyhos pillacukor és finom vanília aroma varázsol el a Love Don’t Be Shy első használatakor. Az illata nagyon édes, de kellemesen enyhítik a citrusos aromák, melyeknek köszönhetően lédús és erőteljes hatást kölcsönöznek neki.

Amennyiben egy exkluzív vaníliás parfümre vágysz a Love Don’t Be Shy remek választás lesz. Világszerte számos nő szívét hódította már meg, köztük Rihanna énekesnőjét is. Ez neki is a legkedveltebb parfümje, így biztos lehetsz minőségében és egyediségében. Az illat hű másolatát elhoztuk nektek a klasszikus nagy kiszerelésben 906-os szám alatt, míg a kis utazási parfümöt a 47-es számon rendelheted.

Angel utánzat: Thierry Mugler

Orientális vanília

Az exkluzív Angel parfümöt- Thierry Mugler -től vagy első fújásra megszereted vagy örökre utálni fogod. Ez egy nagyon szokatlan és kifejző parfüm amely nem felel meg mindenkinek. Olyan nőknek alkalmas akik a figyelem középpontjába szeretnének kerülni, amelyben ez a parfüm garantáltan segít aromájával.

Az Angel az édes-orientális aromájáról ismert, csipeknyi fűszerrel és krémes puhasággal. Ez azonban nem gyengéd illat. Az aromái különcök és összetéveszthetetlenek. A vanília az illatban  erős orientális jellegű, melynek köszönhetően kifejező és édes. A kínálatunkban az Angel utánzatát a 545-ös és a 21-es szám alatt találod.

Opium:  Yves Saint Laurent parfümjének másolata

Kihívó vanília

A legendás Opium nem hiányzohat a legjobb vaníliás illatok közül. Ez a világ egyik legnépszerűbb orientális parfümje. Provokatív, sötét és jellegzetes. A jellege nehezebb, ezért nem felel meg minden nőnek.

Különösen azok a nők szeretik, akik nem mindennapi ám ugyanakkor viszonylag egyszerű orientális-fűszeres illatot keresnek. A mi Opium utánzatunk- az eredetihez hasonlóan- kellemes, összetéveszthetetlen és vonzó. A vanília provokatív módon árad belőle.

Mon Guerlain másolat: Guerlain

Romantikus vanília

A Mon Guerlain -t minden lelkiismeret furdalás nélkül nevezhetjük az egyik legjobb vaníliás parfüm olyan nőknek akik elbűvölően, nőiesen és romantikusan szeretnék magukat érezni. Ez az a parfüm melyek mindenki dícsérni fog. Bájos, elbűvölő és meleg hatású.

Elegáns és bájos összetétele a friss és tiszta levendula és az érzékien meleg vanília ellentétes keverékén alapul. Tökéletesen finom, krémes sé romantikus illatot hoznak létre. Pontos másolatát megtalálod kínálatunkban is a 909-es szám alatt.

Tobacco Vanille: Tom Ford parfümének utánzata

Vonzó vanília

Próbáltál már unisex parfümöt? Amennyiben egy igazán vonzó illatot keresel, akkor figyelmedbe ajánljuk a Tobacco Vanille utánzatunkat. Bár nőknek és férfiaknak készült egyaránt, a női bőrön tökéletesen kitűnik az érzéki jellege.

Pont a vanília kelti az illat csábító hatását. A dohány és más édes-vonzó aromák kombinációjával olyan illatot alkot, amely tökéletesen alkalmas hideg időjárásra, különleges eseményekre és romantikus randidon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük