A parfümökről

Mely parfümökbe szerelmesek a híres színésznők és az énekesnők?

a filmsztarok parfumjei

Elgondolkoztál már azon, hogy vajon milyen illata van Emma Watsonnak, Rihannának vagy más híres nőknek? A legtöbbünk valószínűleg sosem találkozik velük, ezért sosem fogjuk megtudni melyik illattal egészítik ki személyiségüket.

Mi azonban számos interjún keresztül rágtuk magunkat és megtudtuk mit viselnek ezek a bájos nők, hogy legalább el tudd képzelni mit viselnek, vagy ihletet kapj egy új, saját parfüm választásához. Nézzük meg tehát, mely parfümökbe szerettek bele a hírességek, olyan illatok melyeket sosem reklámoztak.

Adele az énekesnő már évek óta hűséges a Dior – Hypnotic Poison parfümhöz

Gyengéd, érzéki és kifinomult – így jellemezhetnénk a mindig ápolt és gyönyörű énekesnőt Adelet. Ő már tinédzser kora óta hű maradt a klasszikushoz: a Hypnotic Poison Dior parfümjéhez. Ez egy meleg, karizmatikus és csábító illat, amely kétségtelenül illik egy olyan erős személyiséghez, mint Adele.

A mindig pozitív Blake Livelyt a Gucci Premiere varázsolta el

Blake Livelyt pozitív, vidám nőként ismeri a közönség, aki férjével Ryan Reynolds-szal harmonikus, sőt tökéletes párt alkot. Így nem csoda, hogy Blake a hétköznapjaiban is a kellemes Gucci Premiere parfümhöz nyúl.

Ez egy szó szerint szerető, ragyogó és elbűvölő parfüm, amelyet a Hollywoodi báj ihletett. Egy modern ikont szimbolizál, aki élvezi a sikert, mosolyogva és emelt fővel sétál az utcán, ugyanakkor alázatos is egyben. Az illat valahol az érzékiség és a gyengédség közt egyensúlyoz, ami tökéletesen illik Blake Lively belső és külső személyiségéhez is.

Az érzéki Emily Blunt beleszeretett az érzéki YSL – Opium -ba

Az YSL Opium egy ikonikus illat. Nagyon érzéki, kifejező és titokzatos, ami különösen vonzó azoknak a nőknek, akik láttatni szeretnék magukat. Ez a tulajdonság egyértelműen illik a hírességekhez. Sokan tartják ezt az illatot olyannyira jellemzőnek, hogy nem mondanának le róla.

Emily Blunt egyike azoknak a sztároknak, akik számára az Opium jellegzetes illattá vált. Rajta kívül azonban Salma Hayek, Heidi Klum de Gisele Bundchen is a rabjává vált. Ha te is szeretnél közelebb kerülni ezekhez a lebilincselő szépségekhez, akkor kínálatunkban megtalálod az YSL Opium minőségi másolatát.

Rihanna jellegzetes parfümje: Kilian – Love Don´t Be Shy

Rihanna állítólag a legjobb illatú híresség a koluáron. Ezt megerősítik a barátai nyilatkozata is, akik szerint mindig csodálatos és bájos illatú. Ezért régóta vita folyik arról, hogy melyik parfüm is az amely ennyire illik Riri –nek. A titkot végül maga az énekesnő árulta el – jellegzetes illata a Kilian – Love Don’t Be Shy parfüm.

Ez egy édes gourmand illat, amely romantikus hangulatot áraszt. Vonzó, kifejező és szokatlan is egyben, amely Rihanna személyiségéhez is illik. Nálunk az eredeti hű utánzata nagy 50 ml-es kiszerelésben és utazási parfümként is megtalálható.

A gyönyörű Emma Watson és a DKNY Be Delicious

Mit gondolsz, milyen illata van a mindig mosolygós, kedves és kellemes Emma Watsonnak? Forrásaink szerint több kedvence is van, melyeket valószínűleg hangulatától vagy épp alkalomtól függően változtat. Különféle illatokat lehet rajta érezni, de ezek mindegyike harmonikusan működik és kiemelik a végtelen varázsát és gyengédségét.

A kedvencei közé tartozik például DKNY Be Deliciousegy energikus, ragyogó és vidám illat, tele könnyedséggel és ártatlansággal. Ezen kívül Emma kedveli a Lancome – Tresor Midnight Rose parfümjét is, amely teljesen más jellegű mint a DKNY. Romantikus, gyengéd és titokzatos illat orientális érintéssel. Alkalmasabb különleges alkalmakra különleges alkalmakra, viselésére Emmának biztosan akad lehetősége bőven.

Emma Stone a Chanel Chance parfüm szerelmese

Emma Stone nem titkolja, hogy a Chanel parfümök nagy szerelmese. Korábban azt mondta, hogy szereti a Gardenia –t, amely egy klasszikus virágos Chanel illat. Ezen felül szívesen viseli a Chance parfümöt is, amiről egy interjúban elárulta, hogy egy örökkévalóság óta hordja. Ez egy citrusos-virágos illat, amely egy virágokkal teli rétre repíti viselőjét. Emma tehát leggyakrabban minőségi virágillatokhoz nyúl, melyek feldobják a napját és kellemes aromákba burkolják.

Gwyneth Paltrow a titokzatos Tom Ford – Black Orchid illatot választotta

Gwyneth kívülről nagyon titokzatosnak tűnik, így feltételeztük, hogy a parfümjének is titokzatos karaktere lesz. Jól tippeltünk. Több interjúban elmondta, hogy szívesen viseli Tom Ford Black Orchid parfümjét. Az illat fényűző, ritka és érzéki, erős fűszerek és Fekete orchidea keveréke. Alkalmas olyan nőknek akik nem szeretik a konvenciókat, amelyek közé minden bizonnyal Gwyneth is tartozik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük