A parfümökről

A legjobb férfi parfümök: TOP elegáns illatok

legjobb férfi parfümök

Alkalmas parfümök öltönyhöz, de szabadidős tevékenységekhez is passzolnak. Ismerd meg a TOP elegáns férfi parfümöket. Kiválasztottuk neked a legjobb univerzális, elegáns parfümöket, melyeket webáruházunkban is megtalálsz az eredetivel megegyező minőségben. Nem is csűrjük- csavarjuk előszavunkat, folytassuk közvetlenül a parfümök választásával:

A legjobb időtlen férfi parfüm: Uomo – Valentino

Kompromisszumot nem ismerő férfiaknak

A Valentino márka Uomo nevet viselő parfümje orientális és örök klasszikusnak számít. Illata annyire időtlen, hogy valószinűleg soha nem megy ki a divatból. Ötvözi a látszólag szokatlan aromákat: bergamott, mirtusz, pörkölt kávé, mogyoró, cédrusfa és bőr.

Ezek az aromák tökéletesen passzolnak egymáshoz. Együttesen egy vonzó illatot hoznak létre, mely a gyengébbik nem képviselőit elvarázsol. Kínálatunkban megtalálható a pontos másolata a 697-es szám alatt. Különösen azon férfiak körében népszerű akik mindig a legjobbat követelik az élettől és nem ismernek kompromisszumot.

Sauvage – Dior

Kalandoroknak

Sok Dior parfüm hordozza magában a mediterrán energiát. Ezt a tipikus vonást a Sauvage illatában is érezni fogja. Nagyon temperamentumos, felszabadult de ugyanakkor kellően elegáns ahoz gogy a férfit akár mindennapjain akár különleges alkalmakkor öltönyben is elkísérjen.

A Sauvage friss fás aromákkal rendelkezik. A vadon ihlette, ezért csipetnyi brutalitás és nemességet is rejt. Különösen alkalmas féktelen és kiszámíthatatlan férfiak számára, akik kellemesen fogják érezni magukat vele.

A legjobb luxusillatú férfi parfüm: 1 million – Paco Rabanne

Magabiztos férfiaknak

A luxus és a pénz illata – néhány férfinak ez a világ legédesebb illata. Pontosan nekik készült a One Million. A siker, az arany és a hatalom illatát hordozza magában. Az illat igazán ambiciózus és fényűző.

A mi 624-es számú parfümunk az eredeti hű másolata. Friss fás illata van, amely igazán ismerős lesz. Ez a parfüm ugyanis nagyon ismert és biztosan használja más is a környezetedben. Az aromák érzéki harmóniáját teremti meg a magabiztos, sikeres és luxuskedvelő férfiaknak.

Férfi parfüm Gentleman Only – Givenchy

Úriembereknek

A Givenchy márka garancia a minőségre, stílusra és a modern felfogásra. Ugyan ezek a tulajdonságok türközik a Gentleman Only parfümöt. Modern, elegáns urak számára készült – férfiaknak akik az életük minden pillanatában gálánsak.

Az úriember az illatban intenzív fás aromák formájában kerül kifejezésre. Elegáns, állatias illatot hagy maga után. Hangsúlyozza a férfi udvarias viselkedését, békítő jellegét és művelt viselkedését.

Spicebomb – Victor & Rolf

Extrovertált férfiak számára

Ez a parfüm azonnal eltalál amint megérzed illatát. Szó szerint bomba, amely a robbanásra vár.  Úgy hat rád mint az érzékiség robbanása és átható illatának köszönhetően feltelti mindenki figyelmét körülötted.

Spicebomb a használat után azonnal intenzív, de mégis lassan és fokozatosan fejlődik. Eleinte csak erős, fűszeres és csípős hangokat fogsz érezni benne. Később a bőrön fejlődik ki a többi összetevője és vonzó orientális aromákká válnak. Ennek a csábító keveréknek egy nő sem tud ellenállni. Karakterénévl fogva alkalmas extrovertált férfiaknak, akik élvezik a könyezetük figyelmét. Az utánzatát nálunk  a 414-es szám alatt találod.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük