A parfümökről

Tom Ford parfümök utánzata: próbáld ki a Parfen illatok zsenialitását az eredeti ár töredékéért

tom ford parfum untazatok

A női vagy a férfi vonzerőt hangsúlyozó parfümöknek nem kell feltétlenül drágának lenniük. Kompromisszum a magas ár és a kiváló minőség között a Parfen parfümök lehetnek, melyeket úgy tervezték hogy kifejezetten mindkét nemnek megfelelnek.

Tom Ford unisex parfümjeinek minőségi utánzatának összetétele átgondoltan felépített így férfiaknak és nőknek is kedvére lesz. Viselésük során nem kell attíol tartani hogy túlságosan férfias vagy épp nőies lenne az illatod. Ezek a parfümök tökéletesen keverednek a bőrödön található természetes olajokkal és egy új, egyedi illatot hoznak létre. De milyen választási lehetőségeid is vannak?

Tom Ford utánzat – Tobacco Vanille: Nyitott természetűek illata

Tom Ford – Tobacco Vanille utánzatunk hangsúlyozza a nyílt személyiséget, akik az orientális – fűszeres illatnak köszönhetően azonnal kitűnnek a tömegből. A kompozíció alapja a szárított gyümölcs melyet intenzív fás aromákkal vegyítették.

A parfüm hatékonysága a dohány, vanília, kakaó és fűszer kombinációjának köszönhető, amely együttesen titokzatos benyomást kelt másokban. A Tobacco Vanille parfüm egyszerre éles és finom, ideális magabiztos egyéniségek számára. Sikeresen hangsúlyozza a férfi szexepiljét amíg a nőnek erőt és tiszteletet add.

Tuscan Leather elegáns utánzat: Ideális azoknak akik csábítani szeretnének

A fás – orientális parfüm amely a Tuscan Leather nevet viseli elcsavarja a nők fejét de a férfiakét is. A parfüm egyértelműen azonosítható, tiszta és intenzív. Az orientális aromájának köszönhetően figyelmet kelt, kényszeríti a környezetet hogy megforduljanak viselője után, ellenálhatatlanná varázsolja az érzéki illat a lüktető bőrön.

Az összetételben a bőr aromája dominál, ez az ami luxus nyomot hagy maga után. A különleges összetevők egysége mindenkit vonz. Az illat ellenálhatatlan mindkét nem számára, függetlenül attól ki a viselője.

Neroli Portofino parfüm: Friss illat a nyár érintésével

A tökéletes nyári vakációt idézi a Neroli Portofino nevet viselő parfüm. Citrusok, virágok és borostyánaromák együttesen egy friss és könnyed illatot alkotnak, amely ellazít és biztosítja a jó hangulatodat. Így ennek köszönhetően bárhol és bármikor felfrissülhetsz.

A Neroli Portofino nőknek és férfiaknak is egyformán ideális. Az illata sem nem édes, sem nem férfias, tehát igazán mindenkinek jól áll. A narancsvirág, citrusok, jázmin, borostyán, angyalgyökér kombinációja az áhított kikapcsolódást segíti, úgy fogodd magad érezni vele mint a nyaraláson.

Felkeltették érdeklődésed az unisex parfümjeink és szeretnél többet tudni róluk? Vess egy pillantást a teljes kínálatunkra és válaszd ki a karakterednek és ízlésednek legmegfelelőbbet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük