A parfümökről

Tipp télre: A legjobb melengető parfümök nőknek és férfiaknak

melengeto parfumok

Amikor kint hideg van, igyekszünk mindenféleképpen felmelegedni. Vastagabb ruhák után nyúlunk, forró italokat rendelünk és kerüljük a hosszabb kinti tartózkodást. A melegség érzésének keltését a parfüm is támogatja. Természetesen nem szó szerint melegít fel, de érzéki, meleg ködöt varázsol köréd, amely egész nap kellemesen ölel.

Ha te is egy meleg és illatos ölelésre vágysz, akkor itt a helyed. Elkészítettük neked a Fragrantica – a legismertebb online enciklopédia és parfümökkel foglalkozó magazin  weboldalán szereplő szavazás alapján a legjobb meleg parfümök listáját. Megtalálod köztük az új parfümödet?

Melengető parfümök nőknek:

A melengető női parfümök leggyakrabban csábító, orientális aromákkal társulnak. Meglehetősen jellegzetesek és minden nőnek kicsit máshogy állnak:

  • a magabiztos nőnek kihangsúlyozzák a karakterét
  • a félénk és szerény nő pedig érvényesül és ragyog tőle.

Így minden nő bátran választhatja őket, de ne feledd, hogy az ölelésükben szinte vonzani fogod a figyelmet. Másrészt ezek a parfümök kellemes, meleg és elbűvölő illattal jutalmaznak meg, ami a különösen a téli hónapokban nagyon előnyös.

Dior – Hypnotic Poison

Már a parfüm neve Hypnotic Poison már maga elárulja, hogy az üveg egy bódító és hipnotikus aromát rejt. A finom virágokat jellegzetes összetevőkkel ötvözi. Az így keletkezett eredmény egy provokatív, érzéki és kifinomult illat. A nőn meleg, szenvedélyes, ezért a nők közkedvelt parfümje világszerte és joggal sorolhatjuk a legjobb parfümök közzé.

Guerlain – Mon Guerlain

Mifelénk a Guerlain márka viszonylag ismeretlen, de semmiképpen sem újonc a parfümök világában. A Mon Guerlain parfüm szintén kevéssé ismert, de sok felmérés szerint a TOP női parfümök egyike. Izgalmas orientális illata van, bergamott, írisz és vanília tónusokkal. Romantikus, kellemes és természetesen meleg.

Dior – Addict

Az Addict parfüm szó szerint „kihagyhatatlan“ egy nőnél. Bódító és melengető illata impulzívan szétterjed a környezetébe és kihat mindenki érzékszervére. Kiemeli a nő vonzerejét, kivételes energiát kölcsönöz viselőjének és jellegzetes illatává válik. A parfüm orientális aromákból tevődik össze, melyek a bőrrel egybeolvadva élénk, meleg illattá fejlődnek.

Mindhárom melengető női parfüm minőségi utánzata megtalálható a kínálatunkban:

Melengető férfi parfümök

A meleg aromák a férfi parfümökben gyakrabban jelennek meg mint a nőiekben. Ez azért van, mert a férfiak gyakrabban viselnek orientális és fűszeres parfümöket, melyek a melengető parfümöket jellemzik. Még a nyári hónapokban sem kerülik őket. De melyek a legjobbak?

Viktor & Rolf – Spicebomb

Spicebomb nemcsak meleg, hanem nagyon átható illat is. Használat után azonnal orientális-fűszeres bombaként hat. Inkább extrovertáltaknak való, mert intenzitása minden figyelmet magára von.

Armani – Stronger With You

A Stronger With You parfüm már az első fújásnál rabul ejt. Intenzív fűszeres parfüm, de aromái kellemesen rugalmasak, nem feltűnően pikáns. Kiemeli a férfi természetes varázsát és csipetnyi eleganciát kölcsönöz neki.

Dolce & Gabbana – The One 

Ez az illat sosem megy ki a divatból. A The One egy tökéletesen időtlen parfüm, melyet a férfias elegancia és az érzékiség elixírjeként is emlegetnek. Tökéletesen alkalmazkodik minden férfi jelleméhez, kortól és életmódtól függetlenül. Kiválóan kiegyensúlyozott, fás-fűszeres illat hagy maga után a bőrön egy kellemesen meleg tónussal befejezve.

A női melengető parfümökhöz hasonlóan ezeket a parfümöket is megtalálod kínálatunkban hű másolatként.

Unisex melengető parfümök férfiaknak és nőknek

Az unisex parfümöket sokan alábecsülik – ki szeretne olyan illatot viselni, ami az ellenkező nemnek is megfelelő? Azt azonban kevesen tudják, hogy az unisex parfümök közt található meg a parfümvilág legjava. A klasszikus parfümökhöz képest gyakran kidolgozottabbak, kifinomultabbak és sokkal drágábbak is.

Az Unisex parfümök leggyakrabban az orientális és fűszeres illatok csoportjába tartoznak. Találsz köztük kivételesen melengető parfümöket is, melyeket szerintünk mindenképpen érdemes kipróbálni. Mindenkinél kicsit más az illatuk, ezért nem kell attól tartanod, hogy túlságosan férfias lenne az illatod, vagy épp fordítva, túlságosan nőies. A meleg unisex parfümök közül a következőket választottuk ki neked:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük