A parfümökről

Melyek a tökéletes friss tavaszi parfümök?

női parfüm utánzata

Már Önt is utolérte a vidám tavaszi szellő? Erősödő napsugarak, virágzó virágok és a egyre hosszabbodó napok egyértelnű jelei az érkező tavasznak. A hőmérő egyre emelkedni fog, mi pedig élvezhetjük az ébredő természetet és a meleg tavaszi napokat. Ez alkalommal kiválasztottuk 4 tökéletes tavaszi illatot. A listán szereplő parfümök ragyogást kölcsönöznek viselőjüknek, örömet okoznak és feltöltik energiával mint a napocska. De melyek is ezek?

 

Versace – Bright Crystal

Ha tavasz akkor nem hiányozhat a listánkról Versace Bright Crystal parfümje. Ez a könnyű gyümölcsös-virágos illat Donatella Versace kezdeményezésére jött létre és ötvözi az ő legkedvesebb virág aromáit.

A Bright Crystal romantikus meleg esték illatára emlékeztet.  Az illat nagyon fiatalosan hat, de ugyanakkor alkalmas idősebb hölgyek számára is, mert neki köszönhetően megfiatalodnak és energikusabbak lesznek. A Bright Crystal utánzatunk az eredetihez hasonlóan nagyon szelíd és kellemes női parfüm, amely ideális választás meleg, napsütéses időszakokra.

 

Chanel – Chance

A Chance Chanel parfümje, melyet a Chanel No. 5 új generációjának is neveznek. Elsősérban fiatal, modern nőknek készült, akiknek a sajátos illatának köszönhetően eleganciát és stílust biztosít. A kompozíciót érzéki pézsma, finom virágok és enyhén csípős rózsabors alkotják.

A parfümben szerephez jutó aromák egy kellemes ciprusos- virágos illatot hoznak létre. A parfüm a felvitel után szinte egybeolvad a bőrrel és egy természetes illatot alkot vele. A viselője éppen ezért kellemesen és frissen fogja magát érezni, mintha csak egy virágokkal teli réten feküdne. A Chance minőségi utánzatát megtalálja kínálatunkban is akár a praktikus utazási kiszerelésben is.

 

Narciso Rodrigues – For her

A Narcis Rodrigues műhelyéből származó női For Her  parfümöt a csodálat, csábítás és vonzerő iránti vágy ihlette. Az illatot éppen azért úgy tervezték, hogy erősen kihansúlyozza a női sexappealt. Ideális választás tavaszra, amikor a nők a melegebb időjárásnak köszönhetően egyre inkább tért adnak a nőies formáiknak.

A parfüm kezdetben erős citrusos aromával indít. Később azonban teret kapnak az édes árnyalatú virágok, melyek érzéki pézsmával és borostyánnal keverednek. Így a For Her utánzata egy kellemesen meleg és egyidejűleg friss illat, amely a tavaszi hónapokban az elbűvölően szabad női jellemet hangsúlyozza.

 

Gucci – Guilty

Az utolsó a mi tavaszi listánkon Gucci Guilty parfümje. Bájos, merész és bátor nők számára készült, akik szeretnek önmaguk maradni minden körülmény közt. Szeretik az éjszakai életet és a szórakozást és minden pillanatot élvezni tudnak.

A Gulity utánzata egy orientális és vonzó illat. Természetesen nem csak tavaszi napokra alkalmas. Gyakorlatilag egész évben viselhető, de a mi listánkra teljesen jogszerűen került fel. A Guilty ugyanis a testiség jele és szimbóluma. A hosszú téli napok után teljesen feltölti a nőt energiával és szinte kirántja a hidegből.

 

A listán szereplő parfümök mindegyike különleges a maga módján és mind más és más típúsú nőhőz passzol. Hisszük, hogy a felsorolt gyönyörű illatok közül mindenki kitudja választani a sajátját és általuk megfelelően tudd majd hangolódni a tavaszi hangulatra. De ha valam mást keress tekintse meg a teljes kínálatunkat. Gazdag választékunkban mindenki megtalálja  a magának valót.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük