A parfümökről

Meleg és vonzó: A legjobb orientális női parfümök listája

orientális parfüm

Valami rendkívülire és fényűzőre vágysz? Akkor mindenképpen próbáld ki valamelyik orientális parfümöt, amely titokzatos és varázslatos illatába burkol. A nők többsége kerüli az efféle parfümöket, mert illatuk jellegzetesebb és szokatlanabb is mint más illatfajták. Azonban gazdag összetételüknek köszönhetően ezek a parfümök érzékiséget és egyediséget kölcsönöznek viselőjüknek. Ha nem félsz a rendhagyó, kifejező és meleg illatoktól akkor az alábbi parfümök egyike mindenképpen megfelelő lesz számodra.

Milyen típusú orientális illatokat ismerünk?

Az érzéki orientális parfümöket összetevőik alapján 4 típusra osztjuk:

Virágos-orientális illat: Leggyakrabban finom, virágos, olykor púderes tónusokat tartalmaznak, mint például tubarózsa vagy gardénia. Ezek fűszeresebb tónusokkal mint például kardomon vagy szerecsendióval vannak párosítva.

Fás-orientális illat: Az erdők, például szantálfa vagy cédrus földes akkordjait ötvözik pacsulival, vetiverrel és édes-fűszeres tónusokkal.

Tiszta orientális illatok: Tipikusan orientális parfümök, amelyek harmonikus aromákon alapulnak. Az összes fent említett összetevőt egyesítik- legyen szó virágról, fáról, fűszerekről, de jellemzően orientális alapanyagokat is. Ezek a parfümök melegebbek, kifejezőbbek és pazarabbak, mint az összes többi.

Finom orientális illatok: Ezek a parfümök a legkevésbé intenzívek a hagyományos orientális parfümökkel szemben. Azonban még így is kifinomult és vonzó az illatuk. A borostyán meleg tónusait vegyíti finomabb fűszerekkel, például fahéjat és szegfűszeget használnak.

YSL – Opium

Talán nem kell bemutatnunk az orientális illatok világhírű ikonját az YSL – Opium parfümét. Gazdag és szokatlan, orientális-fűszeres illat. A bőrön fényűző, csábító és kifejező aromák alakulnak ki, amelyek igazán a magabiztos hölgyeknek illik. Igazán különleges és felismerhető parfüm, így jellegzetes ismertetője lesz viselőjének. Ha ezt választod, akkor mindenki felismer, majd amint belépsz a terembe.

Gucci – Guilty

Míg a legtöbb orientális illat inkább különleges alkalmakra alkalmas addig a Gucci Guilty pont ellenkezőleg mindennapi viseletre készült. Pozitív, orientális-virágos aromái jól illenek egy bátor, erős személyiségű nőnek, aki teljes mértékben tudja élvezni az élete minden egyes pillanatát. Az illat ugyanis a hétköznapi apróságokból fakadó örömet fejezi ki. Vonzó, meleg, viselője minden helyzetben kitűnik a tömegből.

Mugler – Angel

Az Angel egy nagyon rendhagyó, világhírű illat. Csakis olyan nőkön fogod érezni akik nem félnek az új, nem mindennapi dolgoktól. Ha te is az egyike vagyok ezeknek a hölgyeknek, akkor az Angelt ajánljuk figyelmedbe. Orientális-vaníliás tónusú illat gyümölcsökkel vegyítve. Ez a szokatlan párosítás adja a kompozíció provokáló egyediségét. Beragyogja a nőt és egy angyali varázst és gyengédséget kölcsönöz neki.

Kenzo – Jungle L’Elephant

A Kenzo – Jungle L’Elephant egy nagyon érdekes illat, amely magával ragad egy sétára a vad és ismeretlen dzsungelbe. Fokozatosan, ahogy a parfüm is fejlődik, úgy fogod az egzotikus hangok kiváló keverékét érezni az orientális érintéssel. A parfümöt a fűszerkeverék uralja, ez keveredik fokozatosan édes, virágos akkordokkal.

A parfüm egy leírhatatlan állatias energiát és vágyat hordoz, amelynek köszönhetően felkelti a környezete figyelmét. Ezért kevés nő választja a hétköznapokon, sokkal inkább esti programhoz és különleges eseményekhez passzol. Hangsúlyozza az állatias ösztönt és a vonzerőt.

Lancome – Tresor

Az orientális illatok széles skálájából minden nő választhat, az elegáns, a magabiztos, a zabolátlan és a romantikus is. Az örök romantikusok számára a Lancome – Tresor kiváló választás. Édes és gyengéd illata tökéletesen megragadja a nő romantikus karakterét és kifejezi a szerelmes vágyait. A többi orientális parfümhöz hasonlóan ez is meleg, kellemes és még hideg hónapokban is gyönyörűen kiemelkedik.

Egyéb orientális parfümök nőknek:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük