A parfümökről

Illatos Valentin: Páros parfümök, férfi és női parfümök

Páros parfümök

A páros parfümök olyan parfüm párosok, melyek létrejöttét egy és ugyan az a gondolat ihletett. Egyenértékű férfi és női parfümök, amelyek tökéletesen alkalmasok az egyenrangú partnerek számára. A közelgő Valentin- nap alkalmából szeretnénk Önöknek bemutatni és ajánlani ilyen páros parfümöket, ami tökéletes Valentin-napi meglepetés lehet. Az ilyen ajándéknak aztán egész évben örülhetnek, mivel alkalmassak minden évszakban. De melyek is ezek?

 

Gucci – Guilty

A Gucci Guilty parfümjei önbizalommal rendelkező emberek számára készült, olyanoknak akik élvezik az életet és saját magukat is. A Guilty illatok alapja érzéki pézsma és pacsuli keveréke, melyet a női változatban vanília és borostyán is kiegészít. Ez az érzéki kombináció biztosítja, hogy az illat vonzó és csábító lesz a másik nem képviselői számára is. A férfi Guilty parfüm fás- citrusos aromával rendelkezik, amíg a női Guilty érzékien orientális-virágos.

 

Hugo Boss – Scent for Her & Him

A Scent for Her parfüm és a Scent for Him a csábítás ihlette. A parfüm összetétele szimbolizálja a csábítás egyes fázisait. A fejillat- az első szikra, amely két ember között létrejön. A szívillat maga az égő vágy, amely az alapillatban szinte függőséghez vezet.

A női Scent for Her a nőből igazi istennőt varázsol. A parfüm tervezői szerint ez az illat a férfi számára ellenálhatatlan. Hasonlóan hat a férfi Scent for Him változata is. A férfinak ellenálhatatlan vonzerőt kölcsönözz a gyengébbik nem szemében.

 

Giorgio Armani – Acqua di Gio & Acqua di Gioia

Szabadságot és függetlenséget idéznek a Földközi- tenger ihlette parfümök. Az Acqua di Gio és Acqua di Gioia parfümök maga Giorgo Armani kezdeményezésére jöttek létre, aki gyakran nyaralt a Földközi-tengeri Pantelleria szigetén. A bőrön kellemes napsütés és gyengébb szellő érzését kelti, amely tökéletesen tükrözi a szigetlakók életét.

 

parfüm utánzatok

 

A férfi parfum Acqua di Gio gyakran frissen mosott test illatához hasonlítják. A női Acqua di Gioia parfümmel az energiát fejezik ki- olyant, melyet csakis a forró napon, friss szellővel a hajunkban és sós tengervíz illatával tudunk feltölteni. Az Armani Acqua kollekciója ezért ideális minden szabad és vidám embernek akik szabadok nemcsak testben de lélekben is.

 

Lacoste original

Általánosan ismert tény, hogy a Lacoste márka a sportos eleganciára összpontosít. Ennek a koncepciónak megfelelően jöttek létre az alső parfümjeik is. A női Lacoste parfümhöz hasonloóan a férfi is olyan emberek számára készület akik szeretnek sportolni és aktív életmódot gyakorolnak.  Az ilyen emberek nyugodtak, gondtalanok, fiatalok lélekben és szeretik a friss illatokat.

A Lacoste parfümök ideálisak sportolóaknak, mert az aromájuk nem zavarják majd sportolás közben. A női parfümöt úgy alkották meg, hogy gyengéden a testhez simuljon és természetes illatot alakítson ki a bőrén. A férfi Lacoste parfüm szintén friss hatást kelt ám egyidejűleg képviseli a sportos eleganciát is.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük