A parfümökről

Bemutatjuk újdonságunkat: A Lancome – Idole legjobb utánzata már nálunk is kapható 931-es szám alatt

lancome idole utánzata

A Lancome Idole -ról már biztosan hallottál. Ez a 2019-es év egyik legkeresetebb parfümje, amely a megjelenése után szinte azonnal több ezer nő szívét elnyerte. A rózsák esszenciájának , vajon a fehér chypre tónusának vagy a szokatlan jellegének köszönhetően? Vess egy pillantást az Idole értékelésére és olvasd el cikkünk az új forradalmi parfümről, melynek pontos másolatát megtalálod kínálatunkban is a 931 -es szám alatt. Mi teszi az Idole parfümöt ennyire sikeressé és miért fogja elnyerni a te tetszésed is?

Lancome -Idole utánzat – azonos az eredetivel. Virágokkal és chypre jellegével meglep

Az Idole parfümöt már ismerheted a tévéreklámoknak köszönhetően. A Lancome közvetlenül a 2019-es piacra dobása után azonnal hatalmas kampányba kezdett amely eljutott a mi televízióinkba is. De nem csak a hirdetésekből tudunk az illat egyediségéről.  Az online parfümériákat szinte a piacra dobás után azonnal több száz elégedett vásárló véleménye töltötte meg, akik egyszeűen imádják a parfümöt.

Milyen a  Lancome Idole illata?

A használat után szinte azonnal lenyűgöz virágos  illatával és chypre érintésével. A következő 3 esszenciát érezheted benne:

  1. Rózsa: A női parfümök ikonikus és nemes összetevőjét a világ különböző tájain szerezték be. A 4 féle rózsa illata a parfümben egyetlen egy nagyszerű esszenciává alakul.
  2. Jázmin: A krémességet, tisztaságot és az intenzitást a jázminból nyeri a parfüm. Ennek köszönhetően az illat finom és rejtélyese gyengéd.
  3. Fehér chypre: A fehér chypre pézsmával kombinálva kivételes varázst kölcsönöz a parfümnek, melyek manapság már nagyon nehéz lenne kitalálni.

Mit mondanak a Lancome Idole -ról a vélemények?

A legtöbb nő egyetért abban, hogy az Idole illata kiváló társ a mindennapokon de különleges alkalmakra is ideális választás. A három jellegzetes esszenciáját ragyogó körte, bergamott és vanília egészíti ki. Mindezek az összetevők együttesen egy csodálatos virágos-chypre illatot teremtenek amely hosszantartó intenzitással rendelkezik.

Bátor vagy és független? Akkor az Idole neked való parfüm

Ha épp azon gondolkozol, hogy az Idole illik-e karakteredhez, próbálj meg válaszolni a következő kérdésekre: Vannak nagy álmaid, vágyaid és célod? Ihletett adsz magadnak? Hiszel a képességeidben és követed a célod? Ha igennel válaszoltál akkor te magad vagy az Idole – egy nő, aki mások előtt is példaként megy előre, de egy példakép önmagának is.

Az Idole eredetije hasonlóan a mi utánzatunkhoz az ún. új generációnak készült. Az új generáció nője nagyot álmodik és a belső erejének és önbizalmának köszönhetően természetes ikonná válik. Az illat leginkább az erős, őszinte, független és modern nők karakterét ragadja meg, akik bátran állnak minden kihívás elé és mennem tovább a céljaik elérése érdekében. A gyengéd aromájával önbizalmat, nőiességet fejez ki és önbizalmat add.

Felkeltette az Idole az érdeklődésed? Próbáld ki minőségi utánzatát alacsony áron

Felismerted magad az Idole parfüm leírásában? Vagy csak simán imádod a virágos -chypre illatokat és ezt sem hagyhatod ki? Az 931-es számú utánzatunkat az eredeti esszenciáival hoztuk létre és így a bőrödön ugyanazokat az érzéseket kelti mint az eredeti. Bájos, kellemes, elragadó és nagyszerű illat. Minket az első használatkor elvarázsolt és ezt az érzést veled is szeretnénk megosztani. Te is hagyod magad elragadni illatával?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük