A parfümökről

Paca Rabanneho férfi parfümjei. Luxus és szexepil egyben

paco rabanne utanzata

Ismeri Paco Rabanne férfi parfümjeit? Luxus, extravagancia és végtelen sexepil, talán így tudnák leírni őket, a parfümök garantáltan minden nőre hatással lesznek. Olvassa el cikkünket melyben részletesebben beszámolunk a One Milion, Invictus és a Pure XS illatokról, melyek a legnépszerűbb és legcsábítóbb férfi parfümök közé tartoznak.

 

Hogyan keletkezett a Paco Rabanne márka?

Paco Rabanne valójában a spanyol divattervező Francis Rabanedu Cuerva szinonímája, aki Franciaországban nőtt fel. A saját márkát 1966-ban alapító divattervező számos világhírű divatházban dolgozott.

Bár a Paco Rabanne divatmárkaként jött létre, ennek ellenére a létrejöttét követően elég hamar elkezdtek dolgozni az első női parfümön. 3 évvel a márka megalakulása mutatták be a Calandre nevű női illatot. A Paco Rabanne márka első legendás férfi illata a Pour Homme 1973-ban került piacra. Már ezek az első illatok meghatározóak voltak és meghatározták Paco Rabanne útját az illatszeriparban. Fás és fűszeres összetevőket vegyített, melyek szexepilt, luxust és extravaganciát tükröztek.

 

Paco Rabanne One Million parfümje ambíciózus férfiaknak

Azt tartja a mondás, hogy a pénz, arany, hatalom és luxus illata a világon a legszebb. Ez a mondás ihlette Farancisco (Paco Rabanne) kísérleteit, így született meg az ambiciózus One Million parfüm, amely az önbizalom, siker és a luxus megtestesítője. Azt mondja: ” Minden civilizáció és vallás az arannyal csábította el az embereket”.

Hasonlóan az aranyhoz a parfüm is csábító. Az édes fűszerek aromájával, ámbra és zamatos föld illatokkal emlékeztett a pénz meleg illatára. Elsősorban olyan férfiak figyelmébe ajánljuk akik élvezik a luxust és élvezik a sikert és vállalják vagyonukat. És mivel ez az illat a márka legnépszerűbb parfümje azért az utánzata nem hiányozhat kínálatunkból sem, megtalálja nálunk a One Million hű másolatát.

 

Paco Rabanne Invictus nevű parfümje sportolóknak készült

Az Invictus sportos férfiak számára készült, akik tele vannak energiával, erővel és hatalmas elánnal rendelkeznek. Meglepően friss illat, amelyben citrusok, fa, moha és tengeri aromák keverednek. Sportos szellemet szimbolizál és aktív életmódra ösztönzi viselőjét.

A parfüm neve a latin „Invictus” szóból származik és jelentése ” legyőzhetetlen”, mellyel kiválóan jellemzi a viselőjét. Legyőzhetetlen férfiak számára készült akiknek erőt és dinamizmust kölcsönöz. Az Invictus illata erős férfias, sportos és vonzó. Többet róla a termék oldalán tudhat meg itt.

 

A csábító férfiaknak ott az Pure XS

Habár a Paco Rabanne parfümök által inspirált illatok szexepilt tartalmaznak, Pure XS csakis a legcsábítóbb férfiak parfümje. Rendkívül szexi férfi illat, amelynek egyetlen egy nő sem tud ellenállni. Maguk az alkotók is úgy jellemezték mint palackozott szex, és mi igazán nem tudjuk megcáfolni.

A Pure XS utánzata újdonság kínálatunkban. A parfümben két illat vonal találkozik- az első friss és elsősorban a viselője élvezi a második ellenállhatatlanul szexi és elsősorban a női nemet bűvöli el. A Pure XS minőségi másolatát megvásárolhatja nálunk is, kínálatunkban 50 ml-es kiszerelésben szerepel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük