A parfümökről

Friss illatok férfiaknak: Bvlgari Aqva kollekciójából válogathat

Bvlgari Aqva

A Bvlgari Aqva egy különleges férfi parfüm kollekció, amelyet a természetes elem a víz és annak ereje ihletett. Az olyan parfümök mint az Aqva, Aqva Amara és az Aqva Marine a világ legnépszerűbb friss férfi parfümjeik közzés sorolandók. Ezek a frisseség, tisztaság és a férfiasság megtestesítői. Mivel úgy gondoljuk, hogy illatukat mindenkinek ismernie kellene ezért úgy döntöttünk, hogy bemutatjuk őket közelebbről. Tartson velünk és tudja meg, hogy miben különböznek a többi férfia parfümtől.

 

Bvlgari Aqva meglepi az óceán erejével. Miért?

Férfias, aromás és friss- a legtöbb ember így mutatná be Bvlgari Aqva kollekcióját. Hűvös és nyers aromájuk kiválóan passzol azoknak a férfiaknak akik a természettel szeretnek kapcsolatban állni. Legyen szó elegánbs úriemberről vagy hétköznapi fiatalemberről, az illat hordozójának elengedhetetlenük kapcsolatban kell állnia a természettel.

A kollekciót az óceán és a tenger ihlette, melyek karakterét tökéletesen kifejezi. Rámutatnak a víz változatosságára, a parfümök intenzitása, melyet mély hangjai és az ellenállhatatlan energiája fejezik ki. A férfinak képesek energiát adni, azért a Bvlgari Aqva kollekcióját energizáló illatként is emlegethetjük.

 

Bvlgari – Aqva a kollekció legnépszerűbb illata. Milyen férfiaknak passzol?

A természetesen titokzatos Bvlgari Aqva a kollekció többi illatához hasonlóan nagyon frissítő és energizáló. Az illatát különösen sportolók és az extrém sportok kedvelői szeretik. Az Aqva parfümöt ugyanis maga a hatalmas isten Poseidon ereje ihlette és az ő erejét próbálja átadni viselőjének. Ideális választás bátor és kockáztatni merő férfiaknak.

 

Érdemes kirpóbálni az Aqva Marine Pour Homme -t is

Az Aqva Marine egy természetesen friss illat amely úttörő látomással rendelkező férfiak számára készült. Az illata tipikusan friss, melyben óceánis aromákat fog érzékelni mint például a tengeri moszat, vízhangok, citrusfélék és citromfű.  Ezek az összetevők kiválóan erősítik az Aqva Marine vízes jellegét.

Véleményünk szerint ezt az egyedi és kellemes illatot érdemes kipróbálni. Amennyiben azonban még mindig kételkedik ne felejtse el a következő rendelésnél kosárba helyezni az Aqva Marine ingyenes mintáját. Azt gondoljuk, hogy nem fogja megbánni.

 

Az energikus Aqva Amara

Az összes Bvlgari- Aqva parfümök mellett az Aqva Amara a legkülönlegesebb. Ebben a parfümben hiába is keresnénk az erős tengeri hangokat. Az Aqva Amara a tengerparti városok és ország energiáját tükrözi, melynek köszönhetően bekerült a kollekcióba.

Az Aqva Amara felső jegyeit friss szicíliai mandarin és keresű neroli narancsvirág alkotja, amelyek hűen kivetítik elénk a mediterrán országok légkörét. Ezek a friss tónusok keverednek a pacsuli és tömjén illatával és teszik meleg tapintásúvá ezt a különleges illatot. A parfüm élénk illatának köszönhetően a spontán, vidám és kellemes férfiaknak illik a legjobban, akik kellemesen érzik magukat a friss illatoktól.bvlgari aqva amara

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük