A parfümökről

J.P.Gaultier ellenállhatatlan parfümjein. Válasszon férfi vagy női illatot

gaultier parfum

Jean Paul Gaultier egy francia tervező, aki modern, sokkoló és egy kicsit avandgárd modelleket kelt életre. Az ő egyedülálló stílusát természetesen a világszerte ismert parfümjei is tükrözik. Hazánkban Gaultier egyike a kevésbé ismert márkáknak, ezért is döntöttünk úgy, hogy bemutatjuk Önöknek. Érzéki, kissé fűszeres és ellenállhatatlan parfümjei biztosan elnyerik tetszését. De melyek is találhatóak kínálatunkban?

 

Le Male – férfi parfüm természetes meleg aromával

A Le Male az első férfi parfüm Gaultier műhelyéből, A piacon 1995-ben mutatták be és azóta is nagy népszerűségnek örvend. Az illatot 3 fő ellentétes összetevő alkotja- vanília, menta és levendula. Ezek a parfüm legintenzívebb aromái.

 

A vanília biztosítja a parfüm érzékiségét és a szelíd melegséget. A menta intenzív frisseségért felelős. A levendula a Le Male parfümben a hagyományos aromák képviselője, a klasszikus borotválkozó szappan jól ismert nyugtató illatára emlékeztet. Ez a három összetevő együtt egyedülálló és vonzó illatot alkot, amely a férfi érettségét és a biztonságot fejezik ki. Igazán csak kevés nő képes neki ellenállni. Nagyon jól áll érett, inteligens és képzett férfiaknak. A Le Male minőségi utánzatát megtalálja a kínálatukban is, kattintson ide.

 

Scandal, modern női parfüm ingerlő aromákkal

A Scandal is az újdonságaink közzé tartozik. Egy provokatív nő érzékiségét és a szabadságát tükrözi, aki teljes mértékben élvezi a környezetének figyelmét. A nőnek megadja a szükséges eleganciát és erőt, hogy sikeres legyen akár a férfiak világában is.

 

A Scandal minőségi másolatát megtalálja kínálatunkban is. A tapasztalataink alapján tehát állíthatjuk, hogy a parfüm kellemesen fűszeres, játékos és izgalmas aromákkal rendelkezik. A modern ciprus- virágos illata ellenállhatatlanul vonzó és igazán izgalmas. Alkalmas fiatal, energiával teli nőknek vagy akár éretebb hölgyeknek is aki mindit tele vannak életerővel.

 

De ki is van mindezek mögött?

A Jean Paul Gaultier egy francia márka ami nevét magáról a tervezőről kapta, akit az avandgárd modellei tették ismerté. A divatvilágban úgy is emlegetik mint  enfant terrible (fenegyerek), mivel az utcai divat elemeit variálja a klasszikus eleganciával. A stílusa körül talán ezért is a mai napig ellentmondásos viták folynak- vannak akik szeretik amíg másoknak túl dekadens.

 

A negatív vélemények ellenére Gaultier már számos csillagot öltöztetett a vörös szőnyegen. Munkáit például Lady Gaga, Beyoncé, Nicole Kidman és Cate Blanchett is bemutatta. A most divatos szürke haj elterjedése is az ő nevéhez fűződik. Mivel 2011-ben az ő modelljei viseltek a bemutatóján először szürkére festett hajat.

 

Gaultier sikeres a divatszakmában de a parfümkészítésben is

A divatos ruhadarabok mellett Gaultier parfümjei is nagy sikert aratnak világszerte. A 2012-es évben például a Le Male lett az Európai únió legelterjedtebb parfümje. Az illatai annyira népszerűek az egész világon, hogy nem hiányozhatnak a kínálatunkból sem. A Le Male utánzatát itt, a Scandalt pedig a következő helyen találja. Őszintén hisszük, hogy mindkét illat elnyeri tetszésüket akárcsak a miénket.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük