A parfümökről

Chanel utánzatai kínálatunkban

chanel utanzata

A Chanel egy olyan márka, amely maga magát olyan márkának vallja, melynek végtermékei érzéki és elegáns férfiaknak és nőknek készül. A Chanel kifinomult és titokzatos, pontosan úgy maga az alapítónője, Coco Chanel. Tudjon meg többet 3 Chanel parfümről, melyek a kínálatunkban is megtalálhatóak.

 

A híres Coco Chanel

Gabrielle Bonheur (1883), ma már csak művésznevén, mint Coco Chanel ismert, eredetileg énekesként kezdte pályafutását. De gyorsan divatközelbe került és a 20. években már forradalmi darabokat alkotott, melyeket hírességek hordtak. Külön érdemrendet érdemelne a „little black dress”- rövid fekete ruha és egyszerű kosztüm nadrággal vagy szoknyával megteremtéséért. A kezdeti érdeklődését a divat és a stílus iránt később kiterjesztette a kozmetikumok felé is. Az első kozmetikumai közé a parfümök tartoznak.

 

Chanel No.5

A Chanel No.5 a első és egyben leghíresebb parfümje. Coco külön kérése az volt, hogy olyan illata legyen „mint egy nőnek”. Egy tipikus nőt kellett kifejeznie- a női szépséget, eleganciát, csábítást de ugyanakkor a gyengédséget és a sebezhetőséget. Így jött létre a világ első aldehid parfümje, amely a mai napig az egyik legnépszerűbb és legeladotabb illat az egész világon. A női illatok klasszikusává vált, amelynek minőségi másolata nem hiányozhat a mi kínálatunkból sem, nálunk a Parfen 504-es nevet viseli.

 

Coco Mademoisellle

A Coco Mademoiselle parfümöt maga Coco Chanell ihlette. Olyan modern és forradalmi hölgyeknek készült mint amilyen maga Coco volt. Kínálatunkban a Parfen 539-es nevet viseli. Kiváló minőségi, hű másolata az eredeti illatnak, amely először frissen megérinti az érzékeit, majd édes virágokkal és orientális hangokkal öleli körül viselőjét.

 

Bleu de Chanel

Bár a Chanel eredetileg női márka volt, a figyelmük hamarosan a férfiakra is kiterjesztették. A parfüm megpróbálja megragadni és hűen lerajzolni a francia elegangiát és a kifinomultságot. Bleu de Chanel egy különleges illat, amely nem kell hogy minden férfinek jól álljon. Elsősorban erős személyiségű férfiaknak készült. Nem valami tolakodó illat, hanem luxusos és sexi. A fás aromáit a Parfen 685-ös parfümünkben próbáltuk hűen megörökíteni, a mi másolatunk igaz olcsóbb mint az eredeti, de a minőségéből és intenzitásából nem veszített semmit sem.

One thought on “Chanel utánzatai kínálatunkban

  1. Ibolya Orsós szerint:

    Szeretnék

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük