A parfümökről

Dolce & Gabbana és az egyedülálló L’Imperatrice. Miért olyan sikeresek?

Imperatrice utánzatunk

Nemrégen bemutattunk a webáruházunkban egy újdonságot- Dolce&Gabbana L’Imperatrice parfümének utánzatát. Egy illatot, amely nagyon gazdag, energikus és erős függőséget okozz. A márka ahonnan származik napjaink legnagyobb sztárajit is öltözteti. Mit nem tudott még Dolce&Gabbana cégről és milyen a L’Imperatrice?

 

Hogyan alapult meg a Dolce&Gabbana?

Dolce&Gabbana ma a legdivatosabb konfekciós márka a világon. Hírességeket öltöztett és a kozmetikumok és par[ümök világában is jelen van. Lehet, hogy még nem tudják, de a nevében két vezetéknév található. A ruházati márkát ugyanis eredetileg két olasz divattervező alapította- Domenico Dolce és Stefano Gabbana.

Dolce és Gabbana az 1980-as években kezdte meg az együttműködést. A közös projektet hivatalosan 1985-ben indították el, amikor a világnak megmutatták eslő közös női kollekciójukat. A bemutató Milánóban volt. Annak ellenére, hogy a ruhák szó szerint „térden” jöttek létre és számos szabási hibájuk volt, már akkor is megmutatták, hogy ügyes és nagyreményű tervezőkről van szó.

 

A világ legszebb ruhái

A két tervező a maga kezdeteiben a szicíliai divatból merítettek inspirációt. A férfiaknak elsősorban fekete öltönyöket  terveztek gengszter csíkokkal, melyek még ma is tipikusak rájuk. A női kollekciók általában gyönyörű korzettes ruhák alkották. A tervezők szerették volna, ha ruháikban minden nő fantasztikusan és sexinek érezze magát. Így a Dolce&Gabbana még ma is a legszebb és legnépszerűbb ruhák tervezői.

 

L’Imperatrice egyedülálló utánzata

Dolce és Gabbana stílusát gyakran „aranyos, de kifinomult stílusnak vagy az új évezred” stílusának nevezik. Nemcsak az egyedi ruhadarabjaiknak de a kiegíszítőiknek és a parfümöknek köszönhetően is. Az illataik általában kirívóak és viselőjüket a figyelem közzéppontjába szeretnék vezetni. Bemutatják a tipikusan olasz karaktert- nyitott, magabiztos de szenvedélyes is. A leghíresebb Dolce&Gabbana parfümök közé tartozik a The One vagy a Light Blue, de igazán különleges a L’Imperatrice, amely valóságosan tükrözi a márka jellegét.

A L’Impératrice és a mi L’Impératrice utánzatunk karizmatikus nőknek készült, aki mindekit lenyűgöz amint belép a szobába. Energikus és fékezhetetlen, mint maga az illat. Az eredetivel megegyezik a L’Imperatrice utánzatunk amely gyümölcsös, vizes és ozón tónusokkal. Az illata valóságosan fejezik ki a női egyéniséget és hangsúlyozzák az erős oldalát.

 

Dolce & Gabbana vonzza a figyelmet

A L’Imperatrice parfüm arca Naomi Campbell. Nincs is ok csodálkozni azon, hogy a divatház ilyen jól ismert személyt választott. Ügyfelei között ugyanis csakis a legjobban találhatóak- Madonna, David Beckham, Angelina Jolie, Sophia Loren vagy akár Lionel Messi.

Talán nem lepődnek meg azon sem, ha eláruljuk, hogy Domenico és Stefano nagyon szoros kapcsolatban állnak. Hiszen a magánéletükben is egy párt alkottak a szakmai téren pedig nagyszerűen kiegészítették egymást. Csak 2003-ban mentek szét, de a szakmai életük folytatódik. A márka ma is csodálatos és egyedi ruhákat alkot, provokatív parfümökkel fűszerezve. Ha kedvet kapot és szeretné valamelyiket kipróbálni, akkor  a teljes Dolce&Gabbana kínálatunkat itt találja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük