A parfümökről

Az illat a csábítás kulcs. Milyen a tökéletes parfüm?

női parfüm utánzata

Az intim pillanatokban semmi sem erősebb és vonzóbb mint a partnerek kölcsönös illata. De tudja, hogy melyik illat a legcsábítóbb? Amely segít elcsavarni egy férfi fejét?  Összegyűjtöttünk a cikkünkben pár tippet Karen Gilbert illatszakértőtől, aki a  Daily Mail-ben összeírta és kiválasztotta a legfontosabb pontokat, melyehzek tartania kellene magát, hogy a partnerére megfelelő módon hasson, lenyűgőzze és meghódítsa.

 

Az exotikus virágok illata csábító

A csábításra különösen alkalmas a jázmin és a ylang-ylang. Karen Gilbert szerint tehát az exotikus virágokat tartalmazó parfümök a megfelelő választás, ha csábító és tetszetős szeretne lenni. A legforóbb illatok pont ebből kifolyólag Tom Ford Black Orchid – ja vagy a legendás Coco Mademoiselle.

 

Válassza a pézsmát tartalmazó parfümöket

Az exotikus virágoknál kissé finomabbak a pézsma tartalmú illatok szantálfa kombinációval az alapillatban. Valószinűleg az egyik legnépszerűbb illat ebből a csoportból a Chloé márkájú See. Azok számára akik a sűrűbb illatokat kedvelik, Karen Gilbert ámbra és intenzís fűszeres parfümőket javasol. Az exotikus ámbra aroma ugyanis a női bőrön csábító, a férfiban felébreszti az állati ösztönt és így oda jutatja ahová szeretné.

 

Kerülje a citrusos illatokat

A citrusos és a vízes illatok enyhe szellővel frissítőek és kellemesek, de nem alkalmassak csábításra. Olyan illatok ezek melyek nem hatnak vonzóan, inkább kedvesek és barátságosak. Karen szerint ezek az illatok ún. Friend zone-ba jutatják a viselőnőt. Inkább mindennapi alkalmakra ajánlja  őket, amikor a románcra és a csábításra nem is gondol, például munkába vagy ha kedves ismerőseivel kávéra megy.

 

Hangsúlyozz ki a parfümöt

Ha olyan parfümöt használ amilyen testápolót, akkor az illatot még jobban kihangsúlyozza. Fontos a parfüm helyes viselése is, például a permetezése nedves bőrre (a parfümök helyes használatáról nem rég olvashatot korábbi cikkünkben). De nem szabad megfeleledkezni az alsónemüről sem a párnáról sem. Hogy az illatok ne kerüljenek ellentétbe egymással, ne használjon öblítőt, inkább a parfümjét. Még ha nem is javasoljuk a parfüm permetezését ruhára egy kis kivételt tehet.

A parfüm ágyneműre való alkalmazása előtt győzödjőn meg róla, hogy nem hagy foltot. Ez különösen orientális illatokra jellemző. Az ágyneműt a parfümjével csak gyengéden permetezze, hogy az illata csak finomabbá tegye a bőre illatát.

 

Ne hordjon olyan illatot amit nem szeret

Minden tanácsunk és ajánlásunk felesleges ha ha az illattól kellemetlenül érzi magát. Hiszen a parfümöket az emberek azért használnak, hogy jól érezzék magukat. Éppen ezért ha bizonyos illat „nem maga”, inkább próbáljon ki egy kővetkező mintát. Az illat ugyanis beszél, mégha szavak nélkül is, kifejezi magát, fontos tehát hogy az illat amit választ kifejezze magát és mindazt amit szeretne.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük