A parfümökről

Férfi Chanel parfümök: francia stílust és varázst kölcsönöznek

ferfi-chanel-parfumok

A Chanel férfi parfümjei minden kétséget kizáróan a világ legnépszerűbb férfi parfümjei közé tartoznak. Jellemző rájuk a francia stílus, varázs, időtlenség és egy leheletnyi elegancia. Kivételességük mégis abban rejlik, hogy a bőrrel érintkezés után egyedi illattá alakulnak. Ez teszi a Chanel férfi parfümjeit egyedivé, mivel minden férfin eltérő illatot alkotnak, igazán eredeti stílust kölcsönözve viselőjének.

Ha szeretnéd kiegészíteni egyéni stílusod egy nagyszerű illattal akkor tarts velünk és ismerkedj meg a Chanel parfümöket utánzó illatainkkal. Kiválasztottunk 3 vonzó parfümöt, amelyek mindegyike eltérő személyiségű férfihez passzol. Biztosak vagyunk benne, hogy mindeki megtalálja köztük a neki valót. Melyek ezek?

Chanel Egoiste Platinum hűvös és éles

Az individualista és jellegzetes férfiaknak készült a Chanel Egoiste Platinum nevet viselő parfüm. Fás -pézsmás karakterrel rendelkezik, ám mégis sokkal többet rejt mint a fák és a pészma. A buja gyógynövények és a hideg fémhangok dominálnak benne.

A parfüm a fémhangoknak köszönhetően meglehetősen kimért karakterrel rendelkezik. Az illata éles és olyan mint a borotva. Ezért is alkalmas a határozott férfiaknak, akik keményen követik céljaikat. A hideg fém illatok közé soroljuk, platina, fa és gyógynövényes lehelettel.

A Bleu de Chanel utánzata elegáns férfiaknak

A világ egyik leghíresebb férfi parfümje ugyanakkor a Chanel férfi illatok legkedveltebbje már ezreket győzött meg a vonzó fás illatával.  Az illatnak szantálfa, citrusok, fűszerek és tömjén dominálnak.

A Bleu de Chanel a végtelen, mély és korlátlan szabadság kifejezője. Ez egy ideális illat olyan férfiaknak akik gondosan dolgoznak a karrierjükön. A parfümöt „az öltönyös férfiak” illatának is nevezik. A parfüm viselése természetesen nem kötelezi az öltöny viselését, de a Bleu de Chanel akkor is olyan férfiaknak áll igazán jól akik természetes eleganciát képesek sugározni.

A kínálatunkban megtalálja a Bleu de Chanel minőségi másolatát. Az illata és az intenzitása megegyezik az eredetiével. A férfit frissen tartja egész nap, támogatja  a magabiztonságát és kiemeli a természetes varázsát.

Chanel Allure Homme Sport Eau Extrem a kalandorok és sportolók illata

Az Allure Homme Sport Eau Extrem az egyike a Chanel sportos parfümjeinek. Ugyan megtartja a jellemzően elegáns karakterét ám sportos elemeket is hordoz. Olyan férfiak számára készült akik szeretik a kalandot és a keresik a veszélyt és az adrenalint.

A parfüm a frissesség, érzékiseég és az élesség kombinációja. Sokan az adrenalinnal teli élmények illatának hívják. Azonnal feltölti viselőjét energiával és erőt ad a folytatáshoz. Használatkor előbb zsálya és citrusos, melyek a bőrön kellemes gyógynövényes frissességet hagynak.

Később a parfüm szív és alapillatában fűszerek, fás hangok és tonkabab keveréke érződnek. Chanel Allure Homme Sport Eau Extrem parfümjének utánzata teljességében gyógynövényes frissítőként hatnak, ideális választás lehet sportolásnál vagy olyan esetekben melyek nagy teljesítményt követelnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük