A parfümökről

Gyönyörű illatok nőknek a 2020 -as év első felére

Gyönyörű illatok nőknek

Olyan illatot keresel amellyel a napsütötte napokon kellemesen és gondtalanul érezheted magad? Kiválasztottuk számodra a 2020 -as év tavasz és nyári illatait, melyek pozitív enegergiával töltenek fel. Melyek ezek?

Gyönyörű tavaszi illat: Imitácia Eclat D‘Arpege – Lanvin

A Lanvin – Eclat D’Arpege utánzata olyan mint egy tavaszi dallam, az élet örömét fejezi ki. És mikor is lenne alkalmasabb viselet mint tavasszal amikor ébred a természet?

Az Eclat D’Arpege a nőiesség megtestesítője a bőrön. A parfümben először friss csokor zöld orgonát és keserűnarancs érződik, amely egy idő után egy vidám virágos szívbe csap át. A virágok szaténos érintését az alapillatban borostyán, pézsma és cédrus enyhén keleties jellegű kombinációja egészíti ki.

Ez a merész női parfüm minden rejtett érzelmet felébreszt. A hideg tél után felvidít akárcsak a napsütéses tavaszi időjárás és üdítően hat a friss zöld virágos illatával. Gyengéd, nőies és vidám illata van, amely jellegzetesen illeszkedik a Lanvin többi női parfümjéhez.

Gyönyörű illat nyárra: Imitácia Hermés – Jour D’Hermés

A bájos virágos Jour D’Hermés illatával még  a legsötétebb napot is felvilágosítja. Kellemes virág és gyümölcsaromákkal rendelkezik, amelyek nyáron hűségesen kísérnek majd hétköznapokon de kivételes eseményekre is tökéletes választás. Az illat óvatosan szétszóródik és pozitív energiával tölti fel környezetét.

Mi a Parfen csapata a Jour D’Hermés utánzatát a nyári illatok közé soroljuk, de valójában az év bármely évszakában alkalmas viselet. A vidám és gondtalan illatának köszönhetően pozitív energiával táplálja viselőjét. Javítja a hangulatot, mosolyt csal az arcodra és nem hagyja, hogy értelmetlen dolgok miatt aggodalmaskodj. Különösen a virág és gyümölcs tónusai uralkodnak, melyeket fa és pézsma stabilizál.

Parfen tippünk a kellemesen napsütéses napokra Imitácia Versace – Versense

A Versense utánzata a mi tavaszi és nyári tippünk. A finom természetes aromáinak köszönhetően olyan mint az ébredező természet, az otthon melegének érzését kelti, mozgás és a belső energiának az egyensúlyát valamint a természetettel való harmónikus kapcsolatot született kifejezni.

Ezt az egyedi illatot azért választottuk ki, mert ötvözi a kellemes és friss illatot és erősen pozitív hangulatot kelt. Olyan mint egy séta egy illatozó virágos kertben, finomam serkenti az érzéseinket. Enyhe citrusos aromájával frissít és energiával tölt fel.

A Versense egy ellenálhatatlan élmény amely az összes érzékszervre képes hatást gyakorolni. Viselése közben magabiztosan, boldognak és gondtalannak fogok érezni magad. Ezért is ideális választás a vidám nyári napokra, amikor minden szomorúságot magad mögött kívánsz hagyni és csak élvezni szeretnéd a meleg napsugarakat a bőrödön és mindenütt pozitív energiát szeretnél terjeszteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük