A parfümökről

Újdonságunk: Milyen az illata y minőségi Nina parfüm utánzatunk Nina Ricci műhelyéből?

Nina parfüm utánzata

A Parfen kínálatunkat nemrég Nina Ricci műhelyéből származó parfümök utánzatával bővítettük. Az első parfüm, amelyből utánzatot készítettünk a Nina nevet viseli. A parfüm magát Nina Ricci -t testesíti meg és az ő ifjúkori  előnyeit – érzékiség, báj és kjifinomultság. Ha szeretnéd megismerni ezt a kultikus parfümöt, akkor olvass tovább. Bemutatjuk a Nina parfüm illatát és elmeséljük, hogy milyen típusú hölgyeknek illik igazán.

A kultikus Nina parfüm különösen fiatal nők számára vonzó

Csillogó, érzéki és élénk illat a Nina amely különösen fiatal nőket szólít meg. Nagyon édes aromákkal rendelkezik melyek pont a ifjabb generációknak passzol. A parfüm a fiatalkori Nina Ricci személyiségét hívatott kifejezni, megpróbálja közelebb hozni az ambíciózus ím gondtalan lányokat.

A Nina parfümöt besoroltuk a TOP női parfümök fiatal nők és lányok számára közé, melyeket nemrégi cikkünkben bemutattunk. Ugyanis egyedülálló illatát minden olyan nő értékelni fog, akik szeretik az édes aromákat. Az édes kandírozott gyümölcs illata egy gyümölcsös -virágos bukettal párosul.

A Nina parfüm utánzatának csak az üvegje tér el az eredetijétől

Az eredeti Nina parfümöt varázslatos üvegben tárolják. Az üveg alakja alma és kellemesen rózsaszín a színe, amely egyben a fiatal lányok álmait jelképezi. Az alma pedig a fő alapanyagot mutatja be- amely nem más mint karamelizált alma.

Még ha ez a csomagolás igazán gyönyörű is, ez az egyetlen különbség az eredeti és a mi minőségi másolatunk között. Az utánzat ugyan klasszikus Parfen üvegben található, de hűen lemásolja az eredeti kompozícióját.  Az eredeti illatszer összetevőit gondosan állították össze a bolgár cégünk parfümszakértői.

Milyen a Nina utánzatának illata?

Már 2006 -tól írja a Nina számos fiatal lány szerelmi történetét az egész világon. A csillogóan romantikus parfüm létrehozásakor a parfümőrök érdekes kombinációt választottak, karamellizált alma illatát helyezték be egy egyébkont finom gyümölcsös -virágos kompozícióba.

A Nina finom összetevői úgy keverednek, hogy a legjobbakat feltárják és felébresszék az érzékeket.  Közvetlen a használata után egy calabriai citrom és lime spiráljában találja magát, amely nagyszerű friss illatként jellemezhető. Ez az illat hamar beráramlik egy kettő szívbe. Ebben a krémes gardénia és a finoman fátyolos karamellitált alma találkoznak. A parfüm alapját cédrusfa emeli ki, mely egy fehér pézsmával kapcsolódik. Az összetevők így együttesen egy egyedülálló illatot hoznak létre, amely ragyogó és érzékien romantikus.

Nina Ricci parfümjei divatosak és nőiesek

Úgy a divatban mint a parfümjeiben Nina Ricci a nőiesség szempontjait vizsgálja. A nők életének mozzanatait egy költőhöz hasonlóan érzelmekké alakítja, melyeket divatos darabok és kellemesen illatozó parfümök segítségével kíván kifejezni. A márka teljes koncepcióját maga Nina Ricci hozta létre.

Ki is Nina Ricci?

A divattervező a 20. század 30-as éveiben nyitotta meg fiával közösen saját divatházát.  Meglepő módon az inspirációit az egyszerűségben és a tisztaságban lelte. Ennek eredményeként újszerű modelleket készített, melyeket romantikus, nőies és kifinomult tervezési stílus jellemez.

A szabás terveit gyakran közvetlenül a modelljein igazította a jobb eredmény érdekében. Szerette a modellek vonalát pontosan alakítani, véleménye szerint ez volt szükséges a karakter tökéletes illeszkedésére. Hasonló pontossággal készültek a márka parfümjei is, melyeket Nina fia vett szárnyai alá. A márka első parfümje a Couer Joie.  A márka ikonikus és a mai napig legnépszerűbb illata viszont a  Nina, amelyet már a kínálatunkban is megtalálsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük