A parfümökről

Roberto Cavalli női parfümök. Kipróbálod ezeket a kihívó és merész parfümöket?

noi parfumok roberto cavalli

Az olasz divattervezőt Roberto Cavallit a közönség a szokatlan darabjainak és a rendhagyó állatmotívumjainak köszönhetően ismeri. Az olasz fényűzést, extravaganciát képviseli úgy a divat mint a kiegészítők és a parfümök terén. Provokatív stílusát elhoztuk neked is a webáruházunkban, mindjárt több női parfümmel is. Lesd meg hogy milyenek is ezek és tudd meg illenének e a karakteredhez.

A Roberto Cavalli parfümök extravaganciát és állati energiát sugároznak

Roberto Cavalli már a művészeti iskola padjában ismerté vált, amikor virágos nyomatok sorát hozott létre melyekkel azonnal felkeltette a nagy olasz ruhagyárak figyelmét. Pályafutása azonban teljes erővel a 70-es évek elején ívelt felfelé, amikor feltalált egy egyedülálló technikát amely lehetővé teszi a bőrre nyomtatást. Szinte azonnal olyan cégekkel kötött szerződést mint a Hermés vagy a Pierre Cardin és a divatja fokozatosan eljutott a kifutóig.

Roberto Cavalli darabjait az extravagancia és az állatias energia jellemzi. Gyakran olyan állatmintákat használ amelyekkel azonnal felkelti mindenki figyelmét. Ikonikus darabjai közé tartozik a koptatott farmer is, amellyel először dolgozott tervzőként. Provokatív elemeit a márka minden ágába bekomponálja. A márka jelenleg fehérneműt, cipót, órákat, szemüvegeket, bőr kiegészítőket és 2002 óta parfümöket gyárt.

Roberto Cavalli – Paradiso

NYUGTATÓ ILLAT

Roberto Cavalli minden egyes darabjában egyedi aláírást rejt. Állati, ösztönös energia jellemzi, amely a nőknek felszabadulsát és bizonyos mértékű önbizalmat kölcsönöz. A Paradiso parfüm aromáira is jellemző ez a hullám. Úgy tervezték, hogy a nő vonzónak, kifinomáltnak ugyanakkor kellemesen és elégedettnek érezze magát.

Ez az illat a boldogság pillanatait tükrözi. A nőt emlékezteti a boldogság pillanataira, amikor tökéletesnek érezte magát, amikor az életéből semmi sem hiányzott, tele volt karizmával és az egész világ a lábainál hevert. Ezzel a parfümmel könnyű átélni ezeket a pillanatokat. Virágos – fás illata kellemesen ellazítja és jó hangulatba hozza viselőjét.

Roberto Cavalli – Just Cavalli

VONZÓ ILLAT

Amíg a Paradiso illata a nőre nyugtatólag hat a Just Cavalli parfüm teljesen kifejleszti a márkára jellemző állatias jellegét. A Just Cavalli kezdetben finom és krémes virágillatnak bizonyul. Ám fokozatosan hihetetlenül vonzó aromává válik, amely csak egy féktelen és érzéki nőhöz illik.

Ez a parfüm maga a provokáció, sexapel és a csábítás. Garantáltan felkelti mindenki érdeklődését. Imádni fogod ha szereted elcsavarni a férfiak fejét és vonzani a figyelmet. A kompozíció igaz hogy csak mindössze három összetevőből áll, együtt mégis friss, csillogó és vonzó illatot hoznak létre, amely alkalmas bármilyen alkalomra.

just cavalli

Roberto Cavalli – Serpentine

ROMANTIKUS ILLAT

Anmikor először kipróbáltuk ezt a parfümöt, csak egyetlen szóval tudtuk jellemezni: bájos. A Serpentine nevet viselő parfüm kellemesen nőies, enyhén vonzó és igazán bájos. Virágos – orinetális illata van, melyekben édes aromák fejlődnek ki Pont ezek az aromák adják a parfüm romantikus jellegét. Ideális választás romantikus lelkű nőknek, akik az édes aromákat kedvelik.

A mi 42-es szám alatt szereplő utánzatunk ugyanarra az alapra épül mint a Serpentine. Főleg a mangó virág aromái körül forog. Az illat szíve virágos átható bors akkordokkal. Az alapillat borostyán, szantálfa és toluol balzsam kombinációja. A virágos-orinetális aromák párosítása egyenesen ellenállhatatlan.

roberto cavalli serpentine

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük