A parfümökről

Thierry Mugler női parfümjeinek rövid útmutatója. Melyik a legmegfelelőbb neked?

Thierry Mugler női parfümjeinek

Szereted a nem mindennapos illatokat? Akkor figyelmedbe ajánljuk a francia divattervező Thierry Mugler női parfümjeit, melyeket az egész világon szokatlan illatként ismernek, és melyek a női szépséget hivatottak hangsúlyozni.

Az egyediségüknek köszönhetően felvettük őket a Parfen kínálatunkba. A parfümök mindegyiket különbözik, de mindegyik jellegzetesen erős illat tele aromákkal. Hogy megkönnyítsük a választást elkészítettünk egy rövid leírást az Angel, Aura és Alien parfümökről, melyek illata megegyezik a márkás eredijével. CSak válasszd ki azt amelyik a legjobban megfelel a karakterednek és élvezd az illat egyediségét. Olvass tovább.

Angel másolata: orientális parfüm vanília érintéssel

Az Angel Thierry Mugler márka első parfümje. 1992-ben készült és már akkor megmutatta nekünk a parfümmárka stílusát- kifejező kézségét, szokatlanságát és sajátosságát.

Az Angel utánzata jellegzetes és szokatlan aromákkal rendelkezik, amelyek szinte azonnal felismerhetőek. Elsősorban a kellemes orientális illatot érezni, bársonyos vanília kíséretében. Igazán azoknak ajánljuk akik szeretnék magukat különlegesnek érezni és szokatlan illatokat kedvelnek, szeretnék magukat megkülönböztetni a többi átlagos nő illatától.

Aurora utánzata: aromás fás parfüm

Az Auro -rát a természet ihlette. Elröppent minket az érintetlen vadonba, melyet fás zöld aromákkal próbál kifejezni. A női szépség mellett a női aura erősségét hívatott hangsúlyozni, amely egy energikus nő jellemzői.

Az Aura utánzata a többi Thierry Mugler parfümökhöz hasonlóan aromás és figyelemre méltó. Illata nem hasonlítható más parfümökhöz, kivételes. Különösen tetszeni fog ha szereted a vad természetes aromákat fás hangokkal párosítva.

Alien utánzata: édeskés orientális parfüm

Az Alien is hitelesen másolja az eredeti illatot. Ez egy nehéz illat, amely a nő varázslatos oldalát mutatja be. Emlékezetes és szokatlan édes orientális aromákkal rendelkezik melyeket azonnal felismer. Alkalmas azoknak  a nőknek akik titokzatosak és kiszámíthatatlanok szeretnének maradni.

Érdekes, hogy ezt a par[ümöt 3 összetevő alkotja: indiai jázmin, kasmírfa és borostyán. Első pillanatban úgy tűnhet, hogy egy egyszerű parfümről van szó, de valójában ezek az összetevők egy komplex női illatot hoznak létre, amely nagyon gazdag és fejlet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük