A parfümökről

A Chloé utánzata elbűvölő, nőies és fantáziadús? Már próbáltad?

chloe parfum utanzata

Chloé parfüm az egyik legeladottabb női parfüm egyike a világon. Az illata már annyi nőt elcsábított, hogy nehéz lenne őket megszámolni. Mivel a Chloé minőségi utánzatát megtalálja kínálatunban is, úgy döntöttünk, hogy bemutatjuk közelebbről is. Már volt alkalmad kipróbálni?

 

Miért olyan népszerű a Chloé

A francia Chloé divatház 1975-ben mutatta be és dobta piacra az azonos nevű parfümjét. Amint megkezdték az eladását azonnal nagy sikert aratott. Valószinűleg azért történt ez így, mert a nők szó szerint „megtalálták” benne magukat. A Chloé parfüm pontosan úgy illatozik, ahogy a fiatal nők a férfiak szemében látszani szeretnének. A Chloé gyengéd, könnyű, de ugyanakkor bensőséges és friss illat.

A mi Chloé utánzatunk ugyanazokkal a varázslatos illatokkal söpri el környezetét mint az eredeti. A parfüm játékos, kihívó felhanggal amit a női bőrön hagy maga után. Az aromái pontosan olyan jellemzőkkel rendelkezik mint a nők akiknek készült.

A Chloé viselői elsősorban fiatal nők, akik szeretik a divatot és stílusosak, élvezik az életet és feltűnő. Mindez nem jelenti azt, hogy idősebb hölgyek nem viselhetik a parfümöt. Ha a szívük mélyen gyengédek és érzékenyek, kivülre pedig tele energikusak és kicsattanak az energiától, akkor ez a női virágos  illat pontosan az ő számukra készült.

 

Milyen a Chloé utánzatának illata?

A mi Chloé minőségi másolatunk az eredeti hű utánzata. Különleges virágos púderes virágok, magnólia, gyönygvirág, rózsa és tavaszi frézia tónusaibból áll. A virágok licsi lágy szellőjével vannak felfrissítve, amely meleg borostyánnal és meleg cédrusfával végződik az alapillatban. A parfüm a bőrön nagyon gyengéden és érzékenyen illatozik. Nagyon átütő, így a környezet nagyon könnyen megjegyzi és a viselővel fogja azonosítani.

 

A Chloé valódi báját a rózsák biztosítják

A Chloé parfüm igazi unikumja a damaszkuszi rózsák, melyeket az előállítása során használnak. A rózsák eredete még az ősi Perzsiában keresendő és még a mai napi szent növényként tekintenek rájuk. Többek közt ritka gyógyító hatásainak köszönhetően is. Segítenek például a gyulladások kezelésében, de hatásosak bőrproblémákra is.

A damaszkuszi rózsákat gyakran alkalmazzák a kozemtikai szerek készítésénél is. Felismerni őket egyszerű, a gyönyörű, zamatos rószaillat megtéveszthetetlen. A Chloé magas koncentrátumban tartalmazza a rózsavizet, melynek köszönhetően gyönyőrű, különleges porszerű illatú és megismételhetetlen friss.

 

Milyen a Chloé márka?

A Chloé márka ideálokkal teli nőkre koncentrál. Arra törekszik, hogy kiemelje a nőiességet, gyengédséget és a női lélek egyediségét. Bár már több mint ötven évvel ezelőtt jött létre a időtlen ötleteknek és a modern kivitelezésnek köszönehetően minden idoőben modern és divatos márka. Még mindig a női személyiséget és egyediséget kívánja kiemelni. És a női lélek az évszázadok során sem változik, nem gondolja?

Ha a cikkünk felkeltette érdeklődését és szeretné a Chloé utánzatát megvásárolni, akkor a kínálatunkban is megtalálja, méghozzá két különbőző változatban is. Először is klasszikus 50 ml-es kiszerelésben, másodszor 20 ml-es utazási parfüm változatban. Nem számít melyiket válassza. Mindkét változatnak köszönhetően friss és ellenáltatlan lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük