A parfümökről

Gucci Rush & Rush 2 parfümjeinek utánzata – parfümök energikus és modern nők számára

gucci rush utánzata

A Gucci Rush és a folytatása a Rush 2 elvarázsolnak a virágillatukkal. Nagyon népszerű a nők körében a világ minden táján, ezért úgy döntöttünk, hogy mi is teszteljük varázsát. Már az első használat után meggyőzödtünk róla, hogy nem hiányozhatnak a Parfen kínálatukból. Fedezd fel velünk a Rush aromáit és ismerd meg a parfümök ragyogó energiáját.

Gucci Rush utánzata tartósan vonzó nyomot hagy viselőjén

Az első Rush parfüm az ellenálhatatlan nőt és az izgalmas vonzerejét fejezi ki. Úgy tervezték, hogy a környezet azonnal felismerje és azonosítsa. Vonzó, hosszútávú és megkülönböztető jelet hagy a nőről, aminek köszönhetően az emberek sokáig emlékezni fognak rá azután hogy először érezték.

A Rush jellemzője, hogy tökéletesen körbeöleli viselőjét és beleolvad a bőrébe. Ezért minden nőn kissé más illata lesz, egyedi és utánozhatatlan illatot kölcsönöz viselőjének. Egy amolyan luxus virágkoktél – kaliforniai gardénia, dél-afrikai frézia, jázmin és török rózsa keveréke. Ezeket az aromákat koriander, vanília, és pacsuli egészítenek ki, melyek hangsúlyozzák a parfüm orientális jellegét és egyediségét.

A Rush utánzat kompozíciója megegyezik az eredetiével:

gucci rush

Gucci Rush utánzata kétféle változatban kapható

Ha úgy döntesz hogy kipróbálod a Rush utánzatát, akkor már most készülj fel az ellenálhatatlan virágos illatára orientális hangokkal. Különösen nyáron fogod értékelni, de télen sem fogod tudni abbahagyni a használatát. Néhány használat után jellemzővé válik a számodra és nem fogsz tudni lemondani róla.

Rush utánzata a klasszikus 50 ml-es palackban kapható. Ha utazásra, munkába vagy gyors felfrissüléshez szeretnéd magaddal vinni akkor utazási parfümként 20 ml-es kiszerelésben is megtalálod.

Gucci Rush 2 utánzata – ragyogó illat az 538-as szám alatt rejtve

Friss, ragyogó és fiatalos a Rush 2 utánzata a Rush világméretű sikere után jött létre. Bár nem tett szert olyan nagy hírnévre mint az elődje, de egyediségének köszönhetően az első tesztelés után be kellett vonnunk a Parfen kínálatába.

Rush 2 összetétele is megegyezik az eredetiével:

gucci rush 2

A Rush 2 illata kissé más mint a Rush -é. A parfümöktől a szokatlan vízszintes összetételével különbözik, ami azt jelenti, hogy az összes tónusa egyszerre érezhető. Érezni fogod például a frézia, gyöngyvirág, pézsma, fekete ribizli, liliom és más összetevők aromáját. Ezek a hangok együttesen nagyon élénk és vidám virágos- fás illatot hoznak létre friss gyümölcshanggal.

Milyen típusú nőknek illik a Rush?

A Rush és a Rush 2 utánzata különösen modern, impulzív és energikus nők számára készültek. Élénk illatuknak köszönhetően támogatják a nő energiáját és  magabiztos erőt adnak a hétköznapokon.

A Rush utánzata kissé romantikus, virágos aromákkal rendelkezik, ezért kifejezetten szeretettel teli nők számára ajánljuk. Ellenálhatatlan és impulzív mint a szerelem első látásra. A Rush 2 még ennél is ragyogóbb és élénkebb. Főleg modern és energikus hölgyek figyelmét kelti fel, akik képesek az élet minden pillanatát élvezni. Mindkét parfüm alkalmas mindennapi viseletre de különleges alkalmakra is. Hűséges kísérőd lesz bárhol, bármikor.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük