A parfümökről

A legjobb őszi és téli parfümök férfiaknak

a legjobb téli parfümök férfiaknak

Te is szereted megváltoztatni a parfümöd az időjárás változásával? A hideg napok szó szerint megkövetelik hogy lecseréld a friss nyári aromákat melegebb hangú illatokra. Ezúttal egy különleges válogatást készítettünk neked öt őszi-téli férfi parfümmel, melyek szerintünk a szezon slágerei. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a választást minden parfümöt egy bizonyos személyiségtípushoz rendeltük hozzá. Kíváncsi vagy, milyen parfüm illik egy sportolóhoz, elegáns, csábító, kényelmes és energikus férfihoz? Akkor olvass tovább.

Chanel utánzat – Allure Homme Sport Eau Extrem

A lelkes sportolónak

Folyamatos mozgásra, adrenalinélményekre és kalandokra van szükséged? Akkor testben és lélekben vérbeli sportoló vagy, aki minden bizonnyal a friss illatokat kedveli. A hideg időjárás azonban egy földiesebb illatot kíván. Ideálisak ilyenkor  a fás árnyalatok, melyek friss összetevőket is tartalmaznak, mint például a gyógynövények vagy a citrusfélék.

Az egyik ilyen parfüm a 638-as termékünk, amely egyesíti a frissességet, élességet és a férfias erőt.  Ez a Chanell – Allure Homme Sport Eau Extrem pontos utánzata, friss, fás-fűszeres aromáival. Bensőségesen fejezi ki a kalandvágyat és megtestesíti az adrenalinélményt, ezért ideális a sportos szellemű férfiaknak.

Armani férfi parfüm– Black Code

A klasszikus elegáns férfinak

Nem számít, hogy milyen helyzetbe kerül ez a férfi mindig tökéletesen elegáns és rendezett. Eleganciája mögött ugyanis nemcsak az ízléses öltözködés ill, hanem udvariassáfa, bája és a tisztességes modorra is. Kifinomult megjelenése mellé kifinomult parfümöt választottunk- az Armani Black Code utánzatát. Egy egy friss orientális illat, amely puha bőr és enyhe dohányárnyalatokat hagy a bőrön.

Az üvegben egyesíti a bergamott, citrom, ánizs, bőr, dohány, olíva virágok, tonkabab és guaiac fa illatát. Ez a kombináció hűen szimbolizálja a férfias eleganciát, amely egyszerűségen és tapintatosságon alapul. A parfüm tiszta, egyszerű de ugyanakkor nagyon  ízletes és férfias.

Victor&Rolf tipikus téli parfüm – Spicebomb

A ragadozó csábítónak

A kedvenc mottód: ” Minden szem rám szegeződjön?”. Akkor bizonyára te is egy ragadozó csábító vagy, aki szereti magára felhívni a figyelmet. Ősszel és télen a Victor & Rolf – Spicebomb kivételesen intenzív és érdekes illat, amely mindenkit magával ragad amint belép a szobába.

Olyant mint egy igazi bomba. Használat után néhány másodperccel egy érzéki robbanásként hat. Pikáns, orientális-fűszeres illat, alkalmas extrovertáltaknak, csábítóknak valamint olyan férfiaknak akik teljes mértékben élvezik az élet adta örömöket.

Hugo Boss utánzat – Boss Orange

Nyugodt társnak

Nyugodt társad van otthon? A különleges őszi-téli választékunkban nem feledkeztünk meg a nyugodt, vidám és spontán férfiakról sem. Könnyű és spontán illatot választottunk nekik a 614-es parfümöt amely Hugo Boss – Boss Orange illatának hű másolata. Nyugodt és kötetlen karakterű.

A parfüm illatával egy szabad, optimista és vidám szellemű férfit testesít meg. Illata intenzíven fás, kellemesen könnyű, kötetlen és pozitív. Alkalmas viselet akár egész évben, de különösen a hideg hónapokban biztosítja a jó hangulatot.

Paco Rabanne férfi parfümének másolata – Ultraviolet

Energikus férfiaknak

Végül egy különlegességet választottuk ki nektek: egy parfümöt energikus férfiaknak. Nem számít, hogy sportoló vagy, vagy épp a nap nagyrészét öltönyben töltöd – a fő jellemzője az olthatatlan energia, amellyel minden tevékenységbe beleveti magát. Ez az élénk, energikus és aktív férfi minden bizonnyal értékelni fogja a Paco Rabanne – Ultraviolet illat remek másolatát, amely egész nap lendületben tartja a testet és a lelket is.

Az Ultraviolet provokatív és intenzív. Átható illata hatással van a testre és a lélekre egyaránt és lendületben tart. Vidám férfiaknak készült akik szeretnek játszadozni, viccelni és megállás nélkül tenniük kell valamit. A fás, fűszeres és édes aromákat ötvözi. Erősebb és teltebb tőnusainak köszönhetően ideális társ hideg időjárásban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük