A parfümökről

A legjobb férfi parfümök: TOP sport illatok

legjobb ferfi parfumok

Összegyűjtöttük a legjobb Parfen parfümöket sportolóknak, aktív életet kedvelő férfiaknak és az adrenalin rajongóknak. Ezek az illatok tökéletesen kihangsúlyozzák a sportlelküket, energiát adnak nekik a sportolás során is és kiemelik a karakterüket különleges alkalmakkor is.

A válogatás során ügyeltünk arra, hogy a parfüm alkalmas legyen mindennapi viseletre is, de kiválóan passzol sportolásnál és akár a különleges alkalmakkor is megállja a helyét. Így a férfinek elegendő lesz egy termék a nap minden részében. Bemutatjuk most neked is ezeket a TOP sportos férfi illatokat webáruházunkból:

Paco Rabanne – Invictus 646

Az egyedülálló Invictus alkalmas napi viselet, sportolásra, sőt különleges alkalmakra is alkalmas. Aktév férfiak ezrei szerették már meg, így ma az egyik legnépszerűbb férfi sport illat a világon. A pontos mását elhoztuk nektek kínálatunkban, nálunk a 646-os számot kapta.

Az Invictus demostrálja a férfi erejét, dinamizmusát és energiáját. Friss karakterének köszönhetően aktív életmódra ösztönzi a férfiakat. Mozgásra ösztönöz és energiát kölcsönöz viselőjének. A parfüm olyan sportos -elegáns férfiak számára alkalmas, akikből nem hiányzik az egészséges önbizalom sem.

Yves Saint Laurent – L’Homme Sport 692

Az L’Homme Sport valóban sportos illat jellegű. A permetezés után olyan mint egy frissesség robbanás, amely izgalmas, bátorságot és adrenalint ébreszt. A verbena és a bergamott összetevőknek köszönhetően a parfüm jellemzően friss és hűvös, sportos aromákkal rendelkezik. Alkalmas igazi sportolóknak és az adrenalin sportok kedvelőinek.

Creed – Aventus 689

Az Aventus parfüm enyhe orientális és enyhe sportos aromákkal rendelkezik. Valahol a sportos és az elegáns stílus között mozog, ezért alkalmas öltönyhöz de a tornacipőkhöz és a sportruhákhoz is passzol. Olyan férfiaknak készült akik keményen dolgoznak a céljaik elérésén. Az energikus aromái erőt és lendületet adnak a férfinak hogy megállás nélkül tovább menjen, mozogjon.

A Creed márkát mint fényűzőként ismered valószinűleg, parfümjei egyedi de drága illatok. Az Aventus is pont ilyen, eredetiben az ára akár a negyvenezret is elérheti. Nálunk az azonos mását kapod sokkal alacsonyabb áron de összehasonlítható minőségben.

Dior – Dior Homme Sport 642

Friss és intenzív illat a Dior Homme Sport utánzatunk amely különösen fiatal férfiak figyelmét kelti majd fel. Ugyanis teljesen hitelesen mutatja be a fiatal sportoló karakterét- aki eredeti, robbanékony és intenzív. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a parfüm feltűnő és a férfit emlékezetessé teszi. A Dior ház Homme Sport parfümünk az eredeti 2008-as parfüm változata szerint készült.

Armani – Acqua Di Gio 602

Az Acqua di Gio a világ klasszikus sport illatai közé tartozik. Szokatlan összetételében merőben eltér a többi sportparfümtől. Eltér a tipikus hideg és vízes illattól, inkább édes-friss illata van. Emlékeztet a Földközi – tenger energiájára, felidézi a gondtalan tengerparti vakációt  és a férfinek a szigetlakók könnyedségét kölcsönzi.

A parfüm illata friss és kellemes. Nem túl aromás, ezért a férfit nem fogja különösebben iritálni az állóképességi sportokban sem vagy nagyobb sporteseményeken sem zavaró. Melegen üdítő illat, amely hangsúlyozza a férfi természetes kisugárzását, jószívűségét és sportlelkét. Nyári jellegének köszönhetően a titkos tippünk, összesítve az összes többi sportos férfi Parfen illat mellett véleményünk szerint ez a legjobb.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük