A parfümökről

A legjobb parfüm utánzatok: illóolajak magas koncentrációja és akár 12 órás tartósság, ez a Parfen

parfümök utánzata

A Parfen parfümöket ma már Magyarországon több ezren szeretik. Kiváló minőségű parfümjeink megfizethető áron kaphatóak ezért számos férfit és nőt meggyőztünk, ők már nem tudnak egyetlen  napot sem a Parfen nélkül elképzelni. Biztosak vagyunk benne, hogy a parfümjeink a te számodra is érdekessek lehetnek. Miért is próbáld ki őket? Vess egy pillantsát a 3 okra, amiért te is beleszeretsz a Parfen -be.

1. A Parfen utánzátok magas arányban tartalmaznak illóolaj esszenciát

A Parfen parfümök kiváló minőségűek. Más márkák utánzataitól eltérően, melyek csak toalett vizet árulnak a Parfen valódi parfümnek minősül. Termékeinkben nagyon magas az illóolaj koncentráció, 20-24% is akár. A minőségük ennek köszönhetően a luxus márkákkal vetekedik ám sokkal alacsonyabb áron juthatsz hozzájuk.

Ki szeretnéd próbálni a Parfen parfümök minőségét? Használd ki a lehetőséget, most ingyenes kiszállítással. Az 50 ml-es parfüm kiszállításáért nem fizetsz.

Franciaországban gyártott illóolajokat használunk

A Parfen ugyanazokat a recepteket és eljárásokat alkalmazza mint a luxus parfümök készítői csak jóval alacsonyabb áron. A kozemtika terén egyesíti két ország szakértelmét: Franciaországét és Bulgáriáét. A Parfen bázisa Bulgáriában van – a rózsa és a minsőségi kozmetikumok otthonában. Az illóolajak azonban Franciaországból származnak, innen szerzi be szinte minden luxusmárka az olajokat a parfümjeibe.

2.  A parfümök illata akár 12 óráig is tart

Az illóolajak magas koncentrációjának köszönhe™ően a parfümök minősége és a Parfen tartósága valóban hosszas. A bőrön akár 12 órán keresztül is intenzív az illatuk. A megfelelő alkalmazással még tovább növelheti az erejét. A parfümöket vigye fel a pulzuspontokra ahonnan az illatuk kellemesen terjed majd a környezetében A Parfen parfümök illata a ruhán a mossásig tart.

Nem tudod melyik illatot válaszd? Használd ki a lehetőséget és rendelj mintát. 9gy egyszerre több parfümöt is ki tudsz próbálni és megállapítod, hogy melyik a legmegfelelőbb számodra.

3. A világ legjobb parfümjei kedvező áron

A kínálatunkban már most számos világmárka ismert parfümének utánzata megtalálható. Dior, Bvlgari vagy Lancome  utánzatok széles választékát további luxus parfümök egészítik ki: Givenchy, Credd, vagy Tom Ford. Választékos termékeink között kevésbé ismert különlegességeket is besoroltunk mint például Viktor & Rolf, Boucheron vagy Elie Saab.

A Parfen parfümök széles választékát hozza el neked

Ma a kínálatunkban nem kevesebb mint 190 parfüm szerepel több mint 50 márkától. A kínálatunkat rendszeresen, havonta bővítjük, még számtalan újdonsággal kedveskedünk. A választékot folyamatosan új kivételes aromákkal szélesítjük, hogy olyan parfümöt tudj választani amely igazán kiemeli a személyiséged. Hisszük, hogy nálunk te is megtalálod a magadnak megfelelőt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük