A parfümökről, PARFÜMTIPPEK NYÁRRA

Tippek a legjobb férfi utazási parfümökhöz nyaralásra

utazasi parfumok ferfiaknak

Várod már a pihenést és a vakációt, hogy új helyeket fedezhess fel? Felszerelésedből biztosan nem hiányzik a pénztárca, néhány ruhadarab és egy mobiltelefon, hogy minden élményt megörökíthess. Az emlékeket azonban a fényképeken kívül más módon is megőrizheted. Az ideális módszer egy új parfüm. A tudomány azt mondja, hogy bizonyos illatokat össze tudunk kapcsolni meghatározott helyekkel és helyzetekkel. Ezek az illatok még évekkel később is felidézik bennünk az események emlékeit.

Akár az emlékek megőrzése, akár a tökéletes nyári felfrissülés a motivációd, számíthatsz ránk. Tippeket készítettünk számodra konkrét utazási parfümökkel, amelyek segítségével frissnek és magabiztosnak érezheted magad kalandod minden lépésében. Melyik parfüm lesz a megfelelő számodra?

Parfüm a tenger melletti nyaraláshoz: Menő utazási parfüm 28

Bvlgari ihlette illat – Aqva

Nyaraláskor hűsítsd le magad egy parfümmel, amely magában hordozza az óceán felvillanyozó erejét. A Bvlgari Aqva illat által ihletett parfüm a legmelegebb napon is felfrissít. Citrusos-vízi illatának kivételesen hűvös és energikus érintése van, amely felfrissít téged és mindenkit, aki megérzi az illatod. Nemcsak egy forró napon, hanem egy meleg nyári estén is értékelni fogod, amikor végre lehűl.

 • Az illat karaktere:
 • Típus: Akvatickus, citrusos, könnyed
 • Jellem: hűvös, frissítő, energikus, tengeri

Parfüm egy hegyi kalandhoz: Sportos utazási parfüm 08

Paco Rabanne ihlette illat – Invictus

Aktív pihenés mellett döntöttél a természetben? Még akkor is, ha elsősorban az erdők friss aromáját szeretnéd magadba szívni, egyszer-egyszer mindenképpen más módon szeretnél felfrissülni. Egyedülálló Invictus sportparfümöt kínáljuk figyelmedbe, amely aktív férfiak és sportolók számára készült. Tele van erővel, dinamizmussal és energiával. Ennek a parfümnek a vízi és citrusos aromái tökéletesen felfrissítenek, és minden alkalommal lendületet adnak, amikor feszegetni szeretnéd a határaidat.

 • Az illat karaktere:
 • Típus: Akvatikus, citrusos, friss
 • Jellem: Energikus, dinamikus, friss

Parfüm a városban való barangoláshoz: Kötetlen utazási parfüm 20

Carolina Herrera ihlette illat – 212 VIP

Tipikus városi nyaralás előtt állsz ezen a nyáron? Tévedj el a nagyváros utcáin a 212 VIP illatával. Intenzív keleti-fás illata van, amely a legjobb összetevők koktélját ötvözi. Közvetlen, magabiztos és felszabadult. Szó szerint lüktet az energiától, így ideális társad lesz a város minden szegletének felfedezéséhez. Alkalmas késői villásreggelire, korai italra és vad éjszakai túrára.

 • Az illat karaktere:
 • Típus: Orientális, fás, intenzív
 • Jelleg: Magabiztos, energikus, karizmatikus

Parfüm egy izgalmas utazáshoz: Játékos utazási parfüm 18

Dior ihlette illat – Sauvage

Terveztél egy sok megállós kalandtúrát? A Sauvage parfüm támogatni fogja a korlátlan és szabadságra vágyó lelked. Egyszerre friss, nyers és nemes – akárcsak a táj, amelyen keresztül fogsz járni. Fás, fűszeres és meglepően frissítő illata van. Gyakorlatilag bárhol viselheted – akár megállsz a víz mellett, akár úgy döntesz, hogy egy rövid szünetet tartasz a városban. Illatának és praktikus üvegének köszönhetően ideális társ az utazáshoz.

 • Az illat karaktere:
 • Típus: fás, fűszeres, friss
 • Jelleg: Nyers, vonzó, temperamentumos

Parfüm a vidéki pihentető pillanatokhoz: Aromás utazási parfüm 30

Dolce & Gabbana ihlette illat – Intenso

A vidéknek megvannak a maga sajátos hangjai és illatai. A halk csipogással tarkított csend kiegészíti a frissen nyírt fű érintését. Ha a vidéki béke a legnagyobb kikapcsolódás számodra, az Intenso parfüm lesz a megfelelő nyári választás számodra. A bazsalikom, a levendula, a dohány, a fa és a ciprusok aromáit keveri – friss nyári aromák, amelyek egyértelműen a vidékhez tartoznak. A parfüm aromás fás illatot hagy a bőrön. Viselheted a pihenés pillanataiban, de akár munka közben is.

 • Az illat karaktere:
 • Típus: fás, aromás
 • Jelleg: Intenzív, klasszikus, nehezebb

Egy parfüm a történelem megismeréséhez: Laza utazási parfüm 50

Lacoste ihlette illat – Lacoste

Történelem rajongó vagy, és ezen a nyáron szeretnél visszautazni az időben? Utazz vissza az időben, és vidd magával ezt a nagyszerű sportos-elegáns parfümöt, amelyet a Lacoste illata ihletett. Egyrészt energiát ad az ősi városok, középkori várak vagy keleti kultúrák felfedezéséhez. Másrészt aláhúzza a benned rejlő eleganciát, amivel könnyedén elmerülhetsz az ősi történetekben. A parfüm kötetlen, laza, de mégis elég aromás. Erős fás tónusai frissnek, kötetlennek és enyhén szexinek tűnnek.

 • Az illat karaktere:
 • Típus: fás, aromás
 • Jelleg: friss, kötetlen, laza, vonzó

Parfümöt keressel egy adott nyaralóhelyhez?

Tekintsd meg régebbi cikkünket, amelyben férfi parfümöt találtunk neked, például egy görögországi, törökországi nyaraláshoz, de olyan városokba is, mint London, New York vagy Barcelona.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük