A parfümökről

Ismerkedj meg a rendkívüli Carolina Herrea parfümökkel nőknek és férfiaknak egyaránt

carolina herrera parfumok

Mindig tökéletesen elegáns és előkelő – így ismeri a világ Carolina Herrera venezuelai divattervezőt. Sok ismert személyiséget öltöztetett már de a fényűző stílusa mellett híres lett a nagyszerű parfümök portfóliójáról is. Mi teszi sajátossá a tervező nevét viselő illatokat és miért érdekelhet téged is. Olvasd el rövid cikkünket, tekintsd meg a TOP Carolina Herrera parfümök áttekintését.

Luxus virágösszetételű parfümök

Carolina Herrera törzsvásárlói közé tartoznak amerika first ladyk, többek közt  Jacqueline Kennedy, Laura Bush és Michelle Obama. Mindegyikük kivételesen elegáns és jól öltözött volt mindig. Maga Carolina is elismerést érdemel ezért.

Sok más divatmárkához  hasonlóan Carolina Herrera is fokozatosan kibővítette a termékportfólióját az illatszerekkel. Legjobb illatai közé tartoznak a Good Girl és a Bad Boy vagy a 212 és a 212 VIP is, melyeket a nyüzsgő Manhattan ihletett.  Mi a közös ezekben a parfümökben?

Ezeket a parfümöket különösen a városi emberek kedvelik

Fiatal, modern és szabad szellemű emberek a Carolina Herrera parfümök célcsoportja. Az illatok a várost szimbolizálják és emlékeztetnek a városi pörgésre, tele szórakozással és vidám estékre. Minden parfüm különböző célcsoportot szeretne megszólítani. Tehát különbőző típusú és karakterű parfümökből válogathatsz.

A könnyebb tájékozás érdekében elkészítettük nektek az illatok rövid áttekintését, a parfümök pontos mását megtalálod kínálatunkban is. A hölgyeknek 3 parfümöt az uraknak 2-tőt választottunk ki. Lásd a teljes ajánlatunkat:

Carolina Herrera női parfümök

A Carolina Herrera női illataira jellemző a luxusos virágos kompozíció. Kielemik a nőben rejlő nőiességet és eleganciát. Kínálatunkban megtalálod a 212, 212 VIP és a Good Girl utánzatát is.

Good Girl parfüm

Ezt a parfümöt Carolina Herrera ötlette ihlette a modern nő karakteréek kettőségéről. Miszerink szinte minden nőnek van egy világos és egy sötét oldala is. Bátor és szexi is egyszerre, elegáns és titokzatos, jó és rossz. A Good Girl parfüm azonos karakterű.

Az illat kiszámíthatatlanul változtatja a sötét és titokzatos, néha gyengés és itt ott bájos hangokat. Az összességében virágos -orientális Good Girl nagyon érzéki és vonzó.

Carolina Herrera 212 női parfümje

Ha egy fiatal, szorgalmas, városi lány életét szeretnénk kifejezni akkor neki az illata pontosan olyan lenne mint a 212. Ez egy modern, pozitív és vidám illat. Kiemelkedik optimista aromáival, amennyek könnyű virágkompozícióba vannak csomagolva. Energiáva látja el a nőt és kellemesen kíséri egész nap. Ajánlatunkban az 588. szám alatt található.

212 VIP nőknek

Mindig a meghívottak listáján szerepelsz? Nem utasítasz vissza egyetlen meghívást sem? Akkor a 212 VIP csak neked készült.  Káprázatos, szokatlan virágos -orientális illata meglepően friss. Vonzó és bájos hatást gyakorol másokra. Leginkább  olyan nőknek felel meg akik szeretik az őrült bulikat, barátokkal való találkozást és az élet örömeit.

Carolina Herrera férfi parfümök

A férfi parfümök ugyanolyan fényűzőek mint a nőiek Mindenekelőtt a férfiasságot és a férfias vonzerőt hangsúlyozzák. Társadalmilag aktív és figyelemfelkeltő férfiaknak készültekakik kiemelkednek a tömegből. A kínálatunkból kipróbálhatod például a 212 VIP -t vagy a Bad Boy -t.

212 VIP férfi parfüm

A 212 VIP kiadás része a férfi parfüm is. Karaktere megegyzik a nőivel. Partiállatoknak készült – egy ragadozó csábítónak aki szereti az éjszakai életet. A parfüm tükrözi az életmódját, karizmáját és hozzáállását. Illata olyan mint egy luxusital, a legjobb alapanyagok keveréke. Az illatban érezheted a citrusfélék, lime, gyümölcsök és fűszerek de akár a gin és a vodka illatát is. Ezek közöses egy orientális – fás illatot alkotnak.

Carolina Herrera utánzat – Bad Boy

Ahogy a neve is mutatja a Bad Boy parfümöt a „rosszfiúknak” szánták, akik kiemelkednek a tömegből. Az orientális – fűszeres illata alkalmas esti viselet és különleges alkalmakra. Alkalmas bátor és kiszámíthatatlan férfiak számára , akikben egy lázadói lélek lakozik.

2 thoughts on “Ismerkedj meg a rendkívüli Carolina Herrea parfümökkel nőknek és férfiaknak egyaránt

  1. Voros Attilane szerint:

    Mintat hol keget rebdelni.

    1. Peter Čigáš szerint:

      http://www.parfen.hu , menupont – mintak

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük