A parfümökről

Chanel parfümök nőknek: illatok valódi hölgyeknek

chanel parfümök nőknek

Coco Chanelt a divatikont és a világhírű márkáját nem kell bemutatnunk. Biztosan hallottál már a Chanel No.5 -ös parfümről, amely a világ minden táján klasszikusként van emlegetve és az elegancia szimbólumává vált. De mi szeretnénk több parfümöt is bemutatni a Chanel műhelyéből, melyek egyedi és elegáns aromákat rejtenek.

Az illatok mindegyike más és más jellegű, ezért mýs típusú nők számára alkalmas. Azonban mindegyikben van valami közös – hordozzák a Chanel márkára jellemző eleganciát. Megtalálod a neked valót köztük? Vess egy pillantást rájuk velünk, tudd meg mi tesz egyedivé az egyes parfümöket.

Chance – Chanel: Elegancia a fiatal generáció számára

Chypré – virágos Chance parfümöt az újkori Chanel No.5 -ösként emlegetik. Azért jött létre, hogy eleganciát teremtsen a fiatal generációk számára. A legjobban azoknak a nőknek illik akik bátrak és nem félnek az élet okozta meglepetésektől.

A parfüm fejillatában dominál a rózsabors amitől enyhén pikáns. A virágos szívillat átölel kellemes írisz és jázmin aromáival, végül egy pézsmás – vaníliás alapban cseng ki. Az aromák egybeolvadnak és egy egyedi illatot hoznak létre melynek köszönhetően egész nap kényelmesen fogod érezni magad. A kínálatunkban a Chance utánzata 2 változatban is kapható – a nagy 50 ml-es palackban és a praktikus 20 ml-es utazási parfümként is.

Gabrielle – Chanel: Bátor szívű független hölgyeknek

A Gabrielle parfüm Coco Chanel polgári nevét viseli, és egyidejűleg egy tisztelgés az életműve előtt. Az illat hasonlóan mint maga Coco erős karakterű. Nagyon nőies és magával ragadó. Az illat összetétele akárcsak egy fényes virágcsokor. A magával ragadó jázmin, a tubarózsa, a narancsvirág és a ylang-ylang magával ragad. A gyümölcsös tőnusokkal kiegészítve egy vonzó illatbázist képez és hangsúlyozni fogja a merész szívet és a bájos hölgy eleganciáját.

Szelíd és bájos Chance eau Tendre

Ha olyan parfümöt keresel amely kiemeli és kihangsúlyozza a gyengéd természeted akkor a Chance eau Tendre a megfelelő illat neked. Ugyan fokozatosan fejlődik ki, mégis kellemesen intenzív. Már az első leheletével gyengédséget és női kifinomultség érzését kelti.

A parfüm virágos jellegét egzotikus jázmin és rózsa hangsúlyozzák. Az illat egész kompozíciója fehér pézsma tónusaiba van csonagolva, amelyek egy tiszta pontot adnak az egész parfümnek. Ideális  összeállítás egy hölgy számára, aki belső karizmájával mindenkit elvarázsol.

Fényűző és modern illat a Coco Mademoiselle

Egy parfüm magabiztos hölgyeknek akik értik a divat nyelvét és tisztában vannak szépségükkel. A Coco Mademoiselle egy fényűző és modern illat, olyan hölgyeknek készült akik tudják mit akarnak. Határozott, körültekintő, érzéki. Az elején felfrissít kellemes narancs, mandarin, narancsirág és bergamott összetételével. A friss alap után egy édes szív következik, amely egy erősen orientális alapillatban szilárdul meg és ezzel kihangsúlyozza az önbizalmát.

Coco Noir egy érzéki, előkelő hölgynek

A Coco Noir nevet viselő parfüm valóban egyedi, érzéki és fényűző aromáinak nehéz ellenállni.  A listánkon az utolsó helyet kapta, mert egy rendhagyó illatról van szó. Egy igazi hölgy találkozása a csábító dívával.

A Coco Noir fás-orientális aromákkal rendelkezik, fényűző és érzéki tónusokkal van tele. Ezért is ideális egy csábító nő számára aki egyidejűleg elegáns is. Elmerülsz az orientális virágok titokzatos és fényűző hangjaiban?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük