A parfümökről

Fedezze fel az utazási parfümöket, ügyes, praktikus csomagolásban

utazási parfümöket

A klasszikus 50 ml-es kiszerelésű parfümök néha igazán terhünkre lehetnek. Különösen akkor ha az ember utazik és nem szeretné betölteni az egész bőröndjét. Innen jött az ötlet, úgy döntöttünk, hogy megoldjuk a problémát. Ezért a kínálatunkba két speciális csomagolásu parfümöt is felvettünk, melyek a klasszikus 50 ml-es (1,7 fl. Oz.) flakontól eltérően kisebbek és praktikusabbak. Ideális választás utazásokra, munkahelyre vagy akár társadalmi eseményekre is. Most bemuttajuk az utazási parfümjeinket  és a praktikus utántölthető permetőzőjeinket.

 

Újdonságunk: utazási parfümök

Friss újdonság az ajánlatunkból az utazási parfüm csomag. Ez egy kis permetező, amely igazán bárhol elfér. Egy keskeny 20 ml-es flakonról van szó, ezért tökéletes repülőgépre is, mert simán átmegy a kézipogyászban. Ideális kísérő, magával viheti nyaralásra, üzleti utakra, akár egy teljes hónapra elegendő a tartalma. Vagy hagyja egyszerűen munkába, hogy napközben is bármikor felfrissíthesse magát.

Az új csomagolással új illatok is bekerültek kínálatunkba. Az utazási parfümök közt megtalálja a régi, már jól bevált illat másolatainkat, de új parfümök is bekerültek a kínáltunkba. A női parfümök közül kiemelhetjük például a sexi nyári illatot, Victoria’s Secret Bombshell illatát. A férfiakból itt van nekünk Armani Emporio parfümje. Minden utazási parfümöt itt talál.

 

Tölthető parfüm permetező

Különleges alkalmakra javasoljuk az újratölthető parfüm permetezőt, más néven atomizert. Ez egy pici, 5 ml-es flakon, melyet saját maga tölthet meg a kedvenc illatával és használhatja naponta. Könnyen elfér akár a pénztárcájában is vagy zsebben. Felfrissíti társadalmi eseményeken, alkalmas bulikra, de elég a hétvégi kiruccanásokra is. Nagyon alkalmas rövid alkalmakra, vagy ha éppen csak kevés parfümöt szokott használni. A hölgyeknek arany színben, férfiaknak ezüst színben kínáljuk az atomizert. Azonban, hogy milyen színt választ csakis Önnön múlik.

 

A permetező flakon használata

Az atomizer újrahasználható, ezért ön is megtöltheti. Távolítsa el a kívánt illat parfümszóróját, a tölthető palackot helyezze az alsó részével a parfümszóró helyére. Aztán már csak pumpálja a kedvenc illatát a tölthető flakonba és máris használhatja. Ha a tölthető palackot más illattal szeretné megtölteni, akkor elég ha egyszerűen kitakarítja. Az üres palackot töltse meg tiszta vízzel, majd kezdje el pumpálni kedvenc illatát az üvegbe. Tekintse meg videónkat, ahol pontosan megmutatjuk lépésről lépésre. A videót a Facebookon itt találja.

Ha bármilyen kérdése lenne az utazási parfümjeinkkel vagy az újratölthető permetezővel kapcsolatban, ne habozzon és írjon nekünk vagy a Facebookon, vagy a cikkünk alatt található megjegyzésben. Nagyon szívesen adunk tanácsot vagy segítünk kiválasztani a tökéletes illatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük