A parfümökről

Guerlain utánzat– La Petite Robe Noir az illat amely párizsi eleganciával varázsol el téged. Mi teszi különlegessé?

La Petite Robe Noir utanzata

A francia Guerlain a világ legrégebbi parfümházainak egyike. A parfümjeiket az elit társaságok használták és a francia császári udvarban is kedveltek voltak. Mára a Guerlain parfümök elterjedtek az egyszerű emberek körében is ám megőrizték továbbra is az egyediségüket és a luxust. A cikkünkben bemutatjuk a La Petite Robe Noir nevet viselő női parfüm utánzatát, amely napjaink legismertebb Guerlain parfümje. Vajon elnyeri a te tetszésed is? Olvass tovább és fedezd fel az illatot, összetételét és jellegét.

Napjaink legismertebb Guerlain parfümje

A francia Guerlain márka a működése során számos kiváló parfümöt alkotott. A világ egyik legnépszerűbb orientális illata a Shalimar, melyet ma a Guerlain márka zászlóshajójaként emlegetünk. A következő kivételes parfüm a Jicky. Több mint 120 évvel ezelőtt alkották, ez a világon az első parfüm melyben szintetikus összetevőket használtak. Ugyanakkor az egyik legrégebbi illat melyet ma is gyártanak és árusítanak.

Napjaink legismertebb Guerlain parfümje a női La Petite Robe Noir. Más Guerlain parfümök példáját követve eleganciát és finomságot hordozz magában. A párizsi nők eleganciája és a rövid fekete ruha ihlette, amelyben a nők elegánsak, vonzóak és provokálóan kívánatosak. A La Petite Robe Noir parfüm célja épp ennek az érzésnek a kiváltása a hölgyekben.

A La Petite Robe Noir utánzata beragyogja a napod

A La Petite Robe Noir kis párizsi eleganciát visz a világ minden sarkába. Ragyogó, kifejező és varázslatos parfüm, amely mosolyt csal az arcodra.

A létrehozásánál különös figyelmet fordítottak az öröm és élvezet sugárzására, melyet a viselőjének éreznie kellene. Ezért úgy alkották, hogy a nő eleganciáját, báját, játékosságát és a provokatív képességét hangsúlyozza. Ha úgy döntesz kipróbálod a ragyogó aromái elöntik fénnyel a napodat és egyedi érzést kölcsönöznek neked.

Milyen a La Petite Robe Noir illata?

Csábító és magával ragadó a La Petite Robe Noir minőségi utánzata akárcsak az eredeti. Virág és gyümölcs tónusok keveredésével jön létre, melyek elbűvölik a környezetét és csak úgy vonza majd a tekinteteket.

A parfüm kompozícióját játékos és csillogó fekete cseresznye, bergamot, mandula és piros bogyós gyümölcsök aromái nyitják. A szívillat bolgár és tajvani rózsa találkozása, amely fekete tea és édesgyökér keverékével gazdagodik. Az egész kompozíció az alapillatban stabilizálódik ezért is olyan nagyon vonzó és ellenálhatatlan. A parfüm jellegzetesen édes gyümölcsös és virág illatú.

A parfüm hűen tükrözi a  Guerlain márka jellegét

A Guerlain márka parfümházként jött létre. Már magában ez a tény megkülönbözteti számos luxus márkától, melyek eredetileg divatházként jöttek létre és parfümökkel csak mellékesen kedzetek el kísérletezni. A márka már 1828-tól csiszolja a parfüm készítés művészetét és számos újdonságon dolgozik. A cég készítette el a világ első szintetikus anyagokat tartalmazó parfümjét is.

A cég maga 1994-ig a Guerlain család magántulajdonában volt. Ezután adták el az LVMH csoportnak, amely például a Moët, Hennessy vagy Louis Vuitton -t is birtokolja. A tulajdonosváltás ellenére továbbra is megőrzi a számukra oly jellemző eleganciát, stílust és időtlenséget. Hordozza a múlt örökségét, a hyagományokat és a tökéletes illatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük