Illathoroszkóp

Illathoroszkóp az OROSZLÁN jegyében született nőknek: A jellegzetes parfümök magabiztos királynője

Az Oroszlan csillagjegy illathoroszkopja

Hallottál már az illathoroszkópról? Ez egy lenyűgöző koncepció, amely egyesíti az asztrológia elemeit és a parfüm világát. Míg a klasszikus horoszkóp az egyes csillagjegyek sajátosságaira mutat rá, az illathoroszkóp ezeket a tulajdonságokat ötvözi az illatokkal, és tanácsokat ad a parfümök kiválasztásához.

Hogyan működik? Minden csillagjegyre jellemzőek bizonyos tulajdonságok és sajátosságok. Az illathoroszkóp megkeresi a hasonló karakterű parfümöket, és így választja ki az adott csillagjegynek megfelelő parfümöket. A cél az, hogy az ember megtalálja a személyiségéhez, temperamentumához és viselkedéséhez illő parfümöt. Fedezd fel az illathoroszkóp varázslatos világát. Ezúttal az ORORSZLÁN jegyében született nőkre – a kifejező parfümök királynőire – fogunk fókuszálni.

Oroszlán

7.23. – 8.22.

Az oroszlan csillagjegy

Bájos oroszlánok: Érzéki királynők forró tűzzel a szívükben

Az Oroszlán jegyében született nőre jellemző a jellegzetes személyisége. Ragadozó, célját követi, és szinte mindig a figyelem középpontjában áll. Mint egy oroszlán, nagyon vad, és nem könnyű megszelídíteni. Nem szeret alkalmazkodni, de megalkotja a saját szabályait. Első pillantásra rossz tulajdonságnak tűnhet, de másrészt a baloldaliak igazán tudják, hogyan lehet sikeres.

Szenvedélyesek, lendületesek, kitartóak, céltudatosak és szeretetteljesek. Bíznak a képességeikben, és soha nem adják fel. Ők dominálnak a munkahelyen, a baráti körben és a családban. Pontosan olyan emberek, akikre mások felnéznek és követnek.

Nő a kifejező parfümök Oroszlánkirálynője jele alatt. Milyen illatok emelik ki személyiségét?

Az illathoroszkóp szerint az Oroszlán nő ideális parfümjének jellegzetesnek, áthatónak és mélynek kell lennie. Egy ilyen parfüm emeli ki legjobban egyedi személyiségét és növeli önbizalmát. Milyen típusú illat legyen? Ez ízlés és személyes preferencia kérdése. A parfüm karakterének azonban magabiztosnak és hevesnek kell lennie, akárcsak a nőnek, aki viselni fogja – és nem számít, hogy meleg érzékiséget vagy friss eleganciát keresel.

Minden nő másfajta illatot szeret. Általában azonban az Oroszlánok a meleg és keleti illatokat részesítik előnyben. Ezek a parfümök a szenvedélyt, az érzékiséget valamint az eleganciát hangsúlyozzák kifejezésükben.

Merj rendkívüli lenni! Ezek a parfümök tökéletesen passzolnak az oroszlánokhoz

Oroszlánoknak megfelelő parfümöt keresel? Vagy te is egy vagy az ez alatt született nők egyikének? Olyan illatokat mutatunk be, amelyekkel kitűnhetsz a tömegből. A következő parfümök mindegyike kiemeli lelked egy-egy részét. Válaszd ki aszerint, hogy melyik jellemződre jellemző, vagy melyiket szeretnéd leginkább megmutatni a világnak. Hiszünk abban, hogy illathoroszkópunkban azonnal új parfümöt találsz. A személyiséged és az ízlésed kombinációjának megfelelőt.

A következő parfümök mindegyikéhez bemutatjuk a megfelelőt. Ez egy ugyanazon összetevőkön alapuló illat, kivételesen hűséges aromákkal.

Különleges karakter: YSL – Black Opium

A Black Opium egy bódító és érzéki parfüm, sötét, jellegzetes és gazdag orientális illattal. Mindenkit magával ragad, amint belépsz vele egy szobába. Alkalmas azoknak a nőknek, akik szeretnék mindenkinek megmutatni magabiztos és heves természetüket.

 • Parfüm összetétel:
 • Parfüm fej: rózsabors, narancsvirág, körte
 • Parfüm szív: kávé, jázmin, mandula, édesgyökér
 • Parfüm alap: vanília, pacsuli, cédrus, kasmírfa

Szenvedély és érzékiség: Guerlain – Mon Guerlain

Ez a parfüm tökéletesen kifejezi azt a szenvedélyt és érzékiséget, ami egy nőben szunnyad. Illata vanília, levendula, szantálfa és jázmin izgalmas keleti keveréke. Érzéki, meleg, ugyanakkor kellően friss ahhoz, hogy nyáron és tavasszal is kényelmesen viselhessük.

 • Parfüm összetétel:
 • Parfüm fej: bergamot, levendula
 • Parfüm szív: jázmin, írisz, rózsa
 • Parfüm alap: tahiti vanília, tonkabab, édesgyőkér, ausztrál szantálfa, pacsuli

Kifinomult elegancia: Chanel – Coco Mademoiselle

A Coco Mademoiselle az egyik legjobb elegáns parfüm, amelyet valaha készítettek. Fás illata kifinomult, finom és vonzó. Az Oroszlán jegyében született nők számára tökéletesen kiemeli az eleganciát, a kifinomultságot és a személyiség mélységét.

 • Parfüm összetétel:
 • Parfüm fej: narancs, mandarin, narancsvirág, bergamot
 • Parfüm szív: rósza, ylang-ylang, jázmin
 • Parfüm alap: vetiver, pacsuli, tonkabab, pézsma, vanília

Bájos romantika: Viktor&Rolf – Flowerbomb

Ez a parfüm az Oroszlán jegyében született nő romantikus és nagyon érzékeny oldalát hangsúlyozza. Gazdag virágillatú, jázmin, rózsa, frézia és orchidea kombinációja. Egyrészt bájosnak és romantikusnak tűnik, másrészt érezhető benne a fényűzés és a szenvedély szikrája.

 • Parfüm összetétel:
 • Parfüm fej: bergamott, tea, osmán
 • Parfüm szív: jázmin, narancsvirág, frézia, rózsa, orchidea
 • Parfüm alap: pézsma, pacsuli

Erő és elszántság: Carolina Herrera – Good Girl

A provokatív Good Girl parfüm különösen alkalmas azoknak a nőknek, akik tiszteletet és elismerést szeretnének kiépíteni. Az erő, az elszántság és a kitartás kifejeződése, amit egy Oroszlán jegyű nő egyértelműen megtestesít. Az illat arra ösztönöz, hogy ne add fel, és erőt ad az akadályok leküzdéséhez.

 • Parfüm összetétel:
 • Parfüm fej: kávé, mandula
 • Parfüm szív: jázmin, tubarózsa
 • Parfüm alap: tonkabab, szantálfa, kakó, vanília

Energia és vitalitás: Calvin Klein – Euphoria

Utolsó parfümként egy energikus bombát választottunk neked. Az Oroszlán jegyében született nők nagyon életerősek, elevenek, energikusak és szenvedélyesek valamiért. Ezeket a tulajdonságokat támogatja az egzotikus Euphoria parfüm. Tele van élettel, szenvedéllyel és ragályos energiával.

 • Parfüm összetétel:
 • Parfüm fej: gránátalma
 • Parfüm szív: lótusz, orchidea
 • Parfüm alap: borostyán, mahagón, pézsma, ibolya

Elmerültél velünk a lenyűgöző illathoroszkóp titkaiba? Az Oroszlán jegyében született nőknél a „csillagok” a kifejező, magabiztos és átható parfümök oldalára dőlnek. Ezek az illatok kulcsai lehetnek annak, hogy egy nő feltűnjön, és valóra váltsa figyelem iránti vágyát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük