A parfümökről

Lancome – Poeme: Romantikus költemény palackba töltve. Téged is elvarázsol?

lancome poeme

Azt mondják, hogy a francia a szerelem nyelve és a szerelemhez elválaszthatatlanul kötődik a romantika és a szerelmes költemények. Pont ezek inspirálták a francia Lancome márka parfümét a Poeme -t, melyet 1995-ben dobtak piacra. Ez az illat, melynek kompozíciója tele van ellentétekkel, amelyek kiegészítik egymást mint a legromantikusabb költemények sorai. De mitől is ilyen különleges? Olvass tovább és fedezd fel velünk a romantikus költemények üvegbe zárt titkát és jelentését.

Milyen a Lancome – Poeme illata?

Parfum Poeme magával ragadó édes illat, amely romantikus összetételének köszönhetően kifejezz mindent amit szavakkal nem lehet. A parfüm a romantika, csábítás és a szerelem illata. A parfüm egy vershez hasonlóan van felépítve: az első pillantásra kontrasztokkal teli szavak alkotják, együtt mégis érzelmekkel, romantikával és harmóniával teli egészet alkot.

A női illat, amely minőségi másolatát megtalálod a webáruházunkban a 820 -as szám alatt, jellegzetes édes virágos illattal rendelkezik. A kompozícióban a bájosan szelíd durman és a szenvedélyes himalájai mák emelkednek ki legjobban. Pont a durman az amely a bőrön finom gengéd és egyidejűleg mély illatot hagy. A szívillatban a parfüm elvarázsol egy csokor fehér és sárga virággal, melyek az illatban forró és édes aromáikkal ellentétet alakítanak ki. A parfümben lapuló vanília meleg és édes pontot ad a parfümnek.

lancome poeme

Milyen nőnek készült a Lancome – Poeme?

A Poeme elvarázsolja a nők bármely korosztályát, akik szeretik az édes virágos illatokat. Nem számít, hogy fiatal nő vagy érett hölgy. Ha romantikus lélek lapul belül, akkor az egyedi illatával vonzani fog akárcsak a szerelmeseket a romantikus költemény. Sok nő addiktívnak nevezi az illatot, így lehetséges az, hogy aki egyszer belekóstol örök társává válik.

Az év mely időszakára alkalmas a Poeme?

Különleges illatának köszönhetően a Poeme parfüm ideális a hidegebb őszi és téli hónapokban. Ahogy náyron könnyebb és friss parfümökhöz nyúlunk, a hideg napokon jobban vonz minket a teltebb, kifejezettebb és melegebb illat. A vanília édes aromái kellemes fátyolba burkolnak, amely felmelegít ahogy a szerelmes és romantikus versek melegítik a lelket.

A Lancome – Poeme nem neked való illat?

A Lancome műhelyéből több csodálatos, romantikus karakterű illat érkezett már. Készítettünk neked még két romantikus jellegű női parfümöt.

Lancome – Tresor midnight rose 868

Tresor Midnight rose egy romantikus virágos illat különleges alkalmakra. Gazdag kompozíciója van, amely a párizsi romantika megtestesítője. Rózsa és málna illatát lágyítja a vanília aromája. Az illat orientális lecsengését a cédrus, bors és a fás aromák biztosítják. Az az ellentétekkel teli illat a szerelem tökéletes kifejezése.

Lancome – La nuite tresor 903

Amennyiben a nehezebb gyümölcsös illatokat kedveled, akkor tetszeni fog a La nuite tresor , amely hű utánzata a 903 szám alatt található kínálatunkban. A parfüm csábító, vonzó illat, ideális társasági eseményekhez vagy első randevúhoz. Édes gyümölcsökkel teli egyedi összetételének köszönhetően édes és szenvedélyes csókra hasonlít.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük