A parfümökről

Parfen – kiváló minőségű parfümök kedvező áron

női parfüm utánzata

Most biztosan azt kérdezik mi is az a Parfen? Minőség, pontosság és garantált származás kedvező áron- így hangzik a mottónk. A magyar piacon igaz még csak rövig ideje tevékenykedünk, de a parfümgyártásunk kezdetei még az 1998-as évekbe nyúlnak vissza. De honnan is származnak termékeink és mitől különlegessek?

 

Hosszú hagyományokkal rendelkező parfümház

Parfen – Bulgária legnépszerűbb parfümházának márkája. A piacon már nem számítunk újoncnak, mivel már közel 20 éve dolgozunk. Együttműködünk a legjobb európai szállítókkal, a parfümjeinkben használt valamennyi esszenciát az illatok mekkájából- Franciaországból várároljuk. Ebben a pillanatban több mint 350 illatot gyártunk, melyeket luxus világmárkák ihlettek.

 

Magas arányú tiszta esszenciák parfümjeinkben

A Parfen parfümjei nem holmi olcsó imitációk, amelynek illata pár óra alatt elpárolog. Illataink a parfümminőség legmagasabb osztályába tartoznak. Sokkal magasabb tartalmú tiszta esszenciát tartalmaznak mint a kölnivizek és toalettvizek. A bőrön akár 12 óárig is megtartják intenzitásukat, ezért jól ismert luxusmárkák közé sorolhatóak.

 

Minőség elfogadható áron

A márkánk egy fő céllal jőtt létre- magas színvonalú parfümöket szerettünk volna kínálni ügyfeleinknek kedvező áron. Hisszük ugyanis, hogy nem minden minőségi terméket kell túlértékelni. A minőséget és a kevező árainkat már 20 éve próbáljuk megtartani termékeiknél. Ennek köszönhetően mára már jó hírnévre tettünk szert a piacon és ügyfeleink boldogan térnek vissza hozzánk.

 

Hogyan válasszon parfümöt kínálatunból?

A parfümjeink termékleírása pontos, néhány alapvető információval- összetétel, illat típus, pontos jellemzőit valamint a parfüm eredetijének nevét is tartalmazza, amely a Parfen inspirálója. Ezeknek az információknak köszönhetően az illatot eltudja képzelni és meg tudja, hogy passzolna e egyéniségéhez vagy sem. Tekintse meg ezért a parfüm kínálatunkat  vagy borotválkjozás utáni arcszesz einket és válassza ki a megfelelőt.

De ha mégis kétségei lennének vagy esetleg nem tudja eldönteni, hogy az adott illat megfelel-e, akkor rendeljen néhány mintát. Próbáljon ki több illatot egyszerre így eldöntheti, hogy melyik a legmegfelelőbb. Ugyanakkor meggyőződhet róla, hogy a parfümjeink igazán minőségi termékek és valóban egyediek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük