A parfümökről

Forró újdonság kínálatunkban – Bright Crystal parfüm utánzat

Bright Crystal utánzat

Vajon kitalálod, hogy melyik Versace parfüm a legnépszerűbb? Bemutatjuk neked a Bright Crystal-t amely egy gyengéd női parfüm, amelynek a minőségi utánzata már kapható e-boltunkban. Hogy milyen illata van a parfümnek és mi is jellemzi?

 

Friss, gyengéd és romantikus

Bright Crystal parfüm nagyon üde illatokkal indul. Jeges, fagyasztott gránátalma és Yuzu intenzív szívillatba vezetnek, melynek a lótusz dominál. Csábító befejezést a pézsma biztosít az alapillatban.

A Bright Crystal parfüm megkóstolása után sok ember egy üde, fiatal és ártatlan hercegnőt képzelnek maguk elé. Az illat ugyanis erősen fiatalos, de az idősebb hölgyeknek is alkalmas.

Gyengéd és kellemes, különösen nyári napokra ajánljuk. De ha télen is szeretné használni, akkor teljesen nyugodtan megteheti. Romantikus, meleg nyáris esték kellemes atmosféráját fogja felidézni.

 

A Bright Crystal és Crystal Noir hasonlóságai

Bright Crystalt gyakran hasonlítják egy másik Versace illathoz, amely a kristály csoport újabb parfümje – Crystal Noir. Ám a két parfüm karakterre teljesen eltérő. Amíg a Bright Crystal gyümölcsös-virágos illat kis pézsma lehelettel, addig a Crystal Noir érzékeny, fűszres és erősebb illat. Akkor is ha a kettő ennyire ellentétes valami közös mégis akad bennük. Mindkettő ragyogást kölcsönözz a nőnek, pontosan olyan ragyogást ahogyan a kristály ragyog.

 

Donatella ihlette

Igaz, hogy kínálatunkban csak a  Bright Crystal utánzata található, de a Parfen az eredeti minőségi másolata. Az illat 2006-ban készült. Donattella Versace a nagy Versace birodalom örökösse és ebben a pillanatban a márka főtervezőnőjének ösztönzésére Alberto Morillas hozta létre. A parfümöt Donatella virágos illatai ihlették.

 

A nevezetes Gianni Versace

Donattela a birodalmat Gianni Versace a testvére után vette át. Gianni 1978-ban alapította meg a céget és eredetiségének köszönhetően szinte azonnal híressé vált. A fenomenális modelljeit olyan csillagok hordták mint Elton John, Sting, Diana hercegnő, Madonna vagy Naomi Campbell, aki a Versace család barátja lett.

Gianni a cég jelének a medúzát választotta- egy mítikus szörnyetegét, akinek a pillantásától mindenki kővé dermed. Ez a szimbólum Gianni Versace erdetiségét hívatott kifejezni. Mert amikor a modelljeit az emberek először megtekintették, azonnal elcsodálkoztak vagy mozdulatlanul csodálták döbbenten.

A márka ezt a tulajdonságát még a mai napig hordozza és átadja ezt a kozmetikumoknak is. Ilyen a  Bright Crystal parfüm is. Elsőre azonnal megbénítja az embert. Mindeki meglepődik gyengédségével és intenzitásával. Igazán csodálatos és tényleg érdemes kipróbálni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük