A parfümökről

Újdonság: Fizetés bankkártyával Barion rendszeren keresztül

parfen bankkártyás fizetés

Bemutatjuk neked az új fizetési módot a webáruházunkban: egyszerű és gyors kártyás fizetés a Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás segítségével. Ez egy biztonságos, praktikus és kényelmes fizetési mód mindazoknak akik nem szeretnek készpénzzel fizetni. Érdekel, hogy milyenek a kártyás fizetés előnyei, hogyan gondoskodunk a biztonságodról a fizetési folxyamat során és hogyan is működik ezy a fizetési átjáró? Akkor olvass tovább.

Mostantól bármilyen kártyával fizetheted a Parfen parfümöket

A korábbi fizetési módok korlátoltak volták, csak banki utalással vagy utánvétellel téríthetted meg a rendeléseid. A ti kezdeményezésetekre szerződést kötöttünk a Barion elektronikus fizetési átjáróval és így már ma is kényelmessen fizethetsz bankkártyáddal. VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro és  American Express kártyát is elfogadunk.

Milyen előnyei vannak a kártyás fizetésnek?

 

  1. Legegyszerűbb fizetési mód: A fizetést közvetlenül a megrendelés elküldése után teljesíted a webáruházunk oldalán. Maga a folyamat nagyon egszerű, nem kell sehová sem kattintanod, hosszú közleményeket írnod sem számlaszámot másolnod.

 

  1. A fizetés biztonságos: Az adataid védve vannak, a fizetéshez szükséges kártyaadatok egy biztonságos szerver tárolja. Nem kell aggódnod, hogy visszaélnek velük. A kártyás fizetés a mi webáruházunkban biztonságos.

 

  1. A leggyorsabb fizetési mód: Az egész folyamat csak néhánhy percet vesz igénybe.

 

  1. A megrendelése azonnal készen áll a csomagolásra: A fizetés után azonnal értesítést kapunk a megrendelés térítéséről A parfümjeid így azonnal elő tudjuk készíteni. Elkerülöd igy a számlára utalás esetében szükséges várakozást.

 

  1. Nem kell készpénzt kezelned: A kártyás fizetés további előnye, hogy nem kell a kézbesítésnél készpénzzel fizetned. Nem kell ATM- hez futkosnod és magasabb összegeket hordoznod pénztárcádban arra az esetre hogy a futár felhív.

Gyors és biztonságos kártyás fizetés a Barionnak köszönhetően

A Barion fizetési átjáró lehetővé teszi a fizetés legegyszerűbb és leggyorsabb módjának kipróbálását. A fizetés közvetlenül a megrendelés küldése után történik, így elkerülheted a készpéntes fizetész és nem kell belépned az internet banking rendszerbe sem.

Hogyan történik a kártyás fizetés?

A kártyás fizetés a www.parfen.hu oldalon hasonlóan működik mind más webáruházakban. Ha ezt a fizetési módot választod akkor a megrendelés befejeztével átirányítunk a fizetési átjáró felületére. Itt kitöltöd az adataidat és néhány kattintás után fizetsz.

Az intelligens rendszernek köszönhetően mi azonnal látni fogjuk a megrendelés megtérítését. Ezt követően a leghamarabb összeállítjuk és elküldjük csomagját így lerövidül várakozás és a kiszállítási idő.

Nem találtad meg a cikkben az összes kérdésedre a választ? Írj nekünk a weboldalunkon található chaten és örömmel válaszolunk.

Biztonságos a kártyás fizetés?

A Barion fizetési átjárót azért választottuk mert valóban megbízható, ellenőrzött és biztonságos fizetési közvetítő. Az adatátvitel a fizetés közben védett. Egy biztosított HTTPS protokoll alatt fut, amely ezeket az adatokat titkosítja. A te adataidat nem adják át harmadik félnek és egyetlen egy munkatársunk sem fér hozzá. A Barion rendszerrel valóban nem kell aggódnia az adatai miatt.

Te is szoktál bankkártyával fizetni?

A bankkártyás fizetés mára már a legnépszerűbb fizetési mód az interneten. Örülünk, hogy végre nálunk is igénybe veheti. Folyamatosan fejlesztjük a webáruházunkat. Az új fizetési mód egyértelműen az innováció része, reméljük hogy te is értékelni fogod az újítást és örömmel és aggodalom nélkül fogod használni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük