A parfümökről

Ünnepelje meg a nőnapot egy kivételes parfümmel

Szeretne valami különlegességgel kényesztetni magát nőnapkor? Szeretnénk Önnek bemutatni 4 csodálatosan különleges női illatot melyek garantáltan feldobják napját. Mindegyik különleges a maga módján, ám különbőző személyiségekhez illik ezért őszintén reméljük, hogy megtalálja köztük az igazit. Okozzon velük örömet, lepje meg akár saját magát, legjobb barátnőjét, anyukáját vagy testvérét. A cikket természetesen a férfiak számára is ajánljuk, akik inspirációt és ötleteket keresnek párjuknak nőnapra.

 

Elegáns: Chanel No. 5

Chanel No. 5 a világ első aldehides parfümje. Tökéletesen kifejezi a nők szépségét, sebezhetőségét, megtestesíti a női kifinomultságot és eleganciát. Az első pillantásra az illat véletlenszerű illóanyagok összekeveredésének tűnik, de a valóságban pontosan tervezett és gondosan válogatott aromák keveréke, mely mára igazi kultusz parfümmé vált.

A parfüm Coco Chanel kezdeményezésére készült. Aki olyan parfümöt álmodott meg amely „nőillatú”. Úgy gondoljuk, hogy a parfüm kifogástalanra sikeredett és pontosan megfelel a célnak. A virágos-aldehides aromák a nőt kivirágoztatják és kis titokzatos akcentussal borítják be. A parfüm ideális választás elegáns, művelt, minden körülmény közt stílusos nőknek, olyanoknak mint amilyen maga Coco Chanel volt. A kínálatunkban nagyobb, 50 ml kiszerelésben találja, de kapható kisebb, 20 ml-es kiszerelésű flakonban is, amely nagyszerűen elfér a női retikülben.

 

Független: Giorgio Armani – Sí

Armani ciprusos női parfümje a Sí, amely az utóbbi években az egyik legnépszerűbb illattá vált a világon. A független nő ihlette, aki minden új kihívást lelkesedéssel fogad. Giorgo Armani mint a női lélek kettőségét írja le az illatot, ami maga az intimintás és a nagyszerűség, az érzékiség és magabiztosság, valamint az érzelem és az erő játéka.

A Sí a fekete ribizli levelek aromájával indul, mely romantikus virágok mint a frézia és a rózsa illatával folytatódik. Az alapillat amely a bőrön a leghosszabb ideig marad érzéki. Fás illatok alkotját mint az ambroxan, pacsuli és egy kis édes vanília. Az illat igazán szabad szellemű és független nők számára teremtetett.

 

Romantikus: Versace – Eros

Kezdetben friss citrusféle ízek keveredése virágokkal és a végén vonzóan fás- pézsma amely gyengéd érintést hagy a bőrön. Így tudnánk legjobban leírni az Eros nevű női parfümöt, melyet a végtelen szeretet és a vágy ihletett.

A parfüm a szerelem görög istenéről Erosról kapta nevét, aki a férfiakhoz hasonlóan ellenálhatatlannak tartotta a gyengébbik nemet. A parfüm a női erő megtestesítője, azé az erőé amellyel a nő képes elcsábítani a férfi fejét egyetlen egy pillantással. Olyan hölgyek figyelmébe ajánljuk akik romantikus lélekkel rendeljeznek és minden tevékenységükből érezni a szeretetet. Ha ismer a környezetében ilyen nőt, akkor könnyedén szerezhet a hétköznapokban apró örömet a kis kiszerelésű Eros parfüm flakonnal, amely minden alkalmi táskában is könnyedén elfér.

 

Titokzatos: Yves Saint Laurent – Black Opium

Yves Saint Lauren Black Opium parfümje önálló és erős nőknek készült, olyanoknak akik céltudatosan haladnak útjukon. Az aromái tökéletesen kifejezik a nőt akinek a parfüm készült. Egyedülállóak akár az illat amit viselnek, erős függőséget okozznak és érzékien nőiesek. Ebben az illatban nincs semmi lányos, ezért az illatot inkább érett nőknek ajánljuk.

A Black Opium minden egyes összetevője másképp hat az érzékeinkre. A kávé tónusai erőt sugároznak, a vanília édes érzékiséget kölcsönöz amíg a jázmin kihangsúlyozza a nőiességet. A parfüm alkalmas a mindennapi viseltre de akár a különleges alkalmakra is tartogathatja, olyanokra ahol ragyogni szeretne. Ha ezt a parfümöt választja vagy épp ajándékozni szeretné, akkor tudnia kell, hogy egy különleges illatot ajándékoz, mely a viselőjét felejthetetlenné teszi.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük