A parfümökről

A Paco Rabanne női parfümök ötletesek, csábítóak és kifejezőek. Tudd meg, hogy megfelelőek-e a te számodra

paco rabanne noi parfumok

Tudod, mitől különlegesek a Paco Rabanne parfümök? Luxus, extravagancia, szexuális vonzalom, de egyben csábítás, bátorság és képzelőerő is – ezek azok a tulajdonságok, amelyek mindegyikben megnyilvánulnak. A világ legnépszerűbb parfümjei közé tartoznak, így magától értetődik, hogy kínálatunkban másolatként is megtalálod őket. Most részletesebben bemutatjuk őket, és megtudjuk, hogy neked is megfelelnek-e.

Paco Rabanne egy nagy név a divat- és parfümiparban

Paco Rabanne, valódi neve Francisco Rabaneda Cuervo, az egyik leghíresebb spanyol divattervező. Gyakran emlegetik a hatvanas évek francia divatjának fenegyerekeként, hiszen fiatalságának nagy részét Franciaországban töltötte. 1934-ben született a baszk Pasajes városában, de már 1937-ben családja Párizsba költözött.

Rabanne édesanyja fővarrónőként dolgozott Cristóbal Balenciaga első divatházában a baszkföldi Donostiában. Amikor Balenciaga a spanyol polgárháború miatt Párizsba költöztette divatházát, Rabanne édesanyja az egész családot odavitte magával. Paco olyan környezetben nőtt fel, amely nagyon közel állt a divathoz kiskora óta. Elhatározta, hogy építészetet tanul, de már tanulmányai alatt extra pénzt keresett azzal, hogy a Dior és a Givenchy divatházaknak tervezett. Iskola után először hosszú évekig egy betongyártó cégnél dolgozott.

Ellentmondásos tervező még ellentmondásosabb kijelentésekkel

Paco csak 1966-ban nyitotta meg saját divatházát. Eleinte csak a divatiparban dolgozott, de nagyon hamar bekerült a parfümgyártás világába is. Ma valószínűleg divatdarabjainál híresebbek parfümjei.

Paco Rabanne személyét azonban ma inkább a médiában tett vitatott kijelentései alapján ismerik, mintsem a tervezői munkáiról. Például azt állította, hogy több életet is leélt, míg előző életeiben ismerte Jézust, többször látta Istent, meggyilkolta Tutanhamont, idegenek látogatták… és ez még nem minden. Ezért a kortárs divatvilág igazán különc és ellentmondásos alakjának tartják.

paco rabanne olympea parfüm

Mitől egyediek a Paco Rabanne parfümök?

 Már Paco Rabanne első parfümjei, mint például a női Calandre vagy a férfi Pour Homme, egyértelműen meghatározták azt az utat, amelyen a parfümjei járnak. Soha nem viselhettek olyan jelzőket, mint „gyengéd, lágy vagy könnyű”. Éppen ellenkezőleg, illatai csábítóak, vonzóak és felismerhetőek.

Divatdarabjai megalkotásakor Paco Rabanne gyakran kísérletezett olyan nem hagyományos anyagokkal, mint a fém vagy a műanyag. Egy bizonyos nyersség és pompa aztán átkerült parfümjébe is. Mindent a fás és fűszeres összetevőkre tett fel, amelyek szexuális vonzerőt, luxust, extravaganciát és bátorságot árasztanak. Tekintsd meg velünk a leghíresebb női parfümöket:

Lady Million a luxust fényűző nők számára

A bájos Lady Million a női megfelelője az 1 Million férfi parfümnek. Az illat 2 évvel a férfi verzió után jelent meg, ennek a „millió dolláros” parfümnek a nagy sikere hatására. Hozzá hasonlóan ő is a fényűzésben és az aranyban merít ihletet. A gazdagság története egy csodálatos bódító illatban tükröződik a parfümben, amely éppúgy megrészegíti a környezetet, mint a pénz illata.

A parfüm egy magabiztos nőt képvisel, aki szereti a luxust. Csak egy ilyen domináns nő tud igazán dolgozni ezzel a parfümmel. Az illat érzékien tüzes, karaktere segít neki elérni mindazt, amit elhatároz.

Milyen illata van Lady Millionnak?

A Lady Million virágos-fás illatú, friss jegyekkel. Fényűző, csábító, sőt viselője tüzes hatással van a környezetére. A keserű neroli, a friss citrom, a pimasz málna, az édes gardénia, a keleti jázmin és az egzotikus afrikai narancsvirágok izgalmas koktélját ötvözi. A piramis alapját csábító pézsma, méz és pacsuli teszi teljessé. A fehér virágok kombinációja, élén az arab jázminnal, gyönyörűen áthúzza az egész illatkompozíciót.

Olympea energikus nőknek

A Paco Rabanne parfümök neve többnyire hűen tükrözi az illat karakterét. Míg a Lady Million egy fényűző és bódító parfüm, az Olympea egy modern istennőt testesít meg. A verseny, az atlétika és a győzelem ihlette. Ezért ideális olyan nő számára, aki tisztában van belső és külső erejével.

Ha a tested és a lelked mozgatása mindennapi szükségleted, akkor próbáld ki az Olympea-t. A koncepció a görög istennő modern változatának ötletén alapul, aki energikus, dinamikus, szelleme és teste állandó mozgásban van. Férfi megfelelője az Invictus parfüm.

Milyen illata van az Olympea parfümnek?

Az Olympea finoman ötvözi az édes és a virágos jegyeket, amelyeket zöld mandarin, tüzes gyömbér, selymes kasmír, aromás szantálfa és érzéki borostyán egészít ki. Az eredmény egy orientális, de egyben friss illat, amely folyamatosan lüktet az energiától.

Black XS lázadó nők számára

Először egy magabiztos milliós hölgy, majd egy energikus istennő, végül: egy lázadó nő. A Black XS egy olyan nőt jellemez, aki nem fél megszegni a szabályokat. Az előző két parfümhöz hasonlóan ennek is van férfi verziója – ez a névadó Black XS férfiaknak. Mind a férfi, mind a női változat tökéletesen magával ragadó, érzéki és provokatív. Szóval, ha viharos lelked van, akkor ez a modern, keleti-fás parfüm biztosan érdekelni fog.

Milyen illata van a Black XS női parfümnek?

Az illat már közvetlenül használat után élesen megtámadja érzékszerveid. Először a vörös áfonya, a rózsaszín bors és a keleti tamarind csípős aromáit fogod érezni. Fokozatosan fejlődik, lágyabb, virágos-gyümölcsös illatú fekete ibolya, virágzó rózsa, de válogatott kakaó és szantálfa is érződik. Együtt teljesen tökéletes orientális-fás illatot hoznak létre. Melegen magával ragadó, kellemes, mindennapi viseletre is alkalmas.

Melyik női Paco Rabanne parfümöt válasszam?

Ha figyelmesen elolvastál, valószínűleg már most világos számodra, hogy a női Paco Rabanne parfümök korántsem a törékeny és finom nőnek valók. Éppen ellenkezőleg – domináns, erős és magabiztos nőket jellemeznek. Hangsúlyozzák jellemüket, és mindenkinek megmutatják belső erejüket.

Ha kedveled a fényűzést és a válogatott minőséget, nyúlj bátran Lady Million utánzatunkhoz. Ha te inkább sportos típus vagy, és állandó mozgásra van szükséged, az Olympea parfüm hű másolata lesz a megfelelő. És végül – ha sosem tévedsz el a tömegben, és mindig a saját szabályaid szerint játszol, mindenképpen próbáld ki a Black XS parfümöt. Itt megtalálod mind a 3 parfümöt hű másolat formájában, de jóval olcsóbban áron.

Milyen illatúak a Paco Rabanne férfi parfümök?

A férfi Paco Rabanne parfümök összefoglalóját is elkészítettük számodra. Invictus, 1 Million, Pure XS, Black XS vagy Ultraviolet – mindezt olcsón megrendelheted tőlünk minőségi másolatban kedvező áron.

3 thoughts on “A Paco Rabanne női parfümök ötletesek, csábítóak és kifejezőek. Tudd meg, hogy megfelelőek-e a te számodra

  1. Marótiné Gémes Marianna szerint:

    Üdvözletem. Szeretnék illatmintákat vásárolni, a púderes, virágos, de nem édes illatmintákból. Ez milyen áron volna lehetséges?

  2. Lajos Lantos szerint:

    08 14-én adtam fel megrendelést Nem kaptam visszaigazolást. Beérkezett egyáltalán a rendelésem?

  3. Lajos Lantos szerint:

    08 14-én adtam fel megrendelést Nem kaptam visszaigazolást. Beérkezett egyáltalán a rendelésem? Ennek ellenére nem kaptam választ!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük