A parfümökről

Versace Eros utánazata: Csábító kollekció nőknek és férfiaknak egyaránt

versace eros utanzata

A Versace márka a kezdetektől fogva a görög mitológiában keresi az ihletet. Nem volt ez máshogy  az Eros kollekciónál sem, melyet a szerelem istene eltalált a nyilával. A gyűjtemény illatai érzékien mámorítóak és tökéletesen kifejezik a csábítás és vonzás erejét. Ismerkedj meg az új utánzatainkkal az Eros Pour Homme és az Eros Pour Femme parfümjeinkkel, férfiaknak és nőknek, melyekből csak úgy árad a szenvedély és a vágy. Ez lesz nálad is a No.1?

Versace Eros utánzata férfiaknak: A férfias erő és a szexuális vonzerő megtestesítője

Az érzésed nem csal: az Eros kollekciót tényleg a görög szerelem isten Eros ihlette. A kollekcióban 2 parfüm tartozik – eg női és egy férfi – két ellenfél akik állandó versenyben állnak egymással a hódítás és meghódítottság.

Elsőként a férfi parfümöt készítették el. Maga Versace Donatella tervezte, aki így  beszélt róla: ” Az új Eros parfümöt eg olyan férfinak terveztem, aki hősies és szenvedélyes, mint a görög isten Eros.” A parfüm tehát az ősi Eros modern megtestesítője. Donatella képzeletében egy erős és szenvedélyes férfi, aki tisztában van az értékeivel. Az illat készítésének a kulcseleme a szerelem, a szevedély, szépség és a vágy, amelyek a parfümnek köszönhetően sugároznak a viselőjéből.

versace eros utanzata

Fotó forrás: Versace.com

Milyen a férfi Eros illata?

Az Eros parfüm jellemzője az egyedi kisugárzás és a nyugtatóan férfias illat. A használata után 3 különféle aroma keveredik össze a férfi bőrén melyek együtt egy fenségess férfiasságban bontakozik ki. Ezek a:

  • Ellenállhatatlan frissesség: mentalevél, olasz citromhéj és zöld alma kombinációja
  • Függőséget okozó érzékiség: melyet egy keleties illat, tonkabab, muskátli és vanília párosítás eredményez
  • Intenzív energia: az erdő jelképe, cédrusfa, vetiver és tölgyfamoha társításban.

Az Eros utánzat 3 féle palack méretben kapható

Ennek a parfümnek egyszerűen nem lehet ellenállni. A férfiak valódi csábítóként fogják érezni magukat, amíg a nőket elvarázsolja ellenálhatatlan illatával. A parfüm különlegességét az utánzatunk pontosan másolja. Egy kis kóstolót adhatunk minta formájában, vagy válaszd a gyors felfrissülést a 20 ml-es utazási parfüm formájában a nagy 50 ml-es palack pedig biztosítja a kellemes illatod a mindennapokban. A kínálatunkban nyugtató borotválkozás utáni vizet is találsz az Eros parfüm illatával.

Versace Eros utánzata hölgyeknek: még érzékibb és rafináltabb

Az Eros parfüm női megfelelője a nő elsődleges erejét emeli ki. Egy olyan nő jelképe akit maga a szerelem isten is választott volna magának. A női erő illata és a mély személyiségének megtestesítője.

Versace Donatella szerint ez az illat a legcsábítóbb az összes parfüm közül melyet a Versace márka valaha is alkotott. Ez vonatkozik a Parfen utánzatunkra is, amely joggal szerepel a TOP 10 legcsábítóbb női parfüm listáján.

A női Eros parfüm egy igazi erős egyéniséget fejez ki

A női Eros ellenálhatatlan aromával rendelkezik, melyet élénk, ritka, ízléses és szevedélyes jelzőkkel tudnánk ellátni. A férfi parfümhöz hasonlóan szintén 3 erős vonalból áll, amelyek olyan szerelemhez hasonló érzéseket keltenek:

  • Az első vonal az érzékiségen és frissességen alapul. Egyesíti a mediterrán friss citrusok, gránátalma, bergamott és citrom hangjait.
  • A második vonalat virágszirmok és jázmin alkotják. A parfüm nőiességét, gyengédségét és egy különleges illatot alkotva.
  • A harmadik vonal erősen egyéni. Fehér pacsuli és fás hangok fordulnak a nő belseje felé és fejezik ki azt ami egy nőt különlegessé tesz – szépséget és a karakterét.

Ebből az illatból nem lesz elég a minta

Nagyon nehéz eldönteni, hogy melyik parfüm vonzóbb – a férfi vagy a női. A valóságban mindkettő nagyon különleges, kiegészítik egymást ezért alkalmas pároknak is. A női Eros hasonlóan a férfihoz 3 különbféle méretben kapható- mint minta, 20 ml utazási parfümként vagy 50 ml-es nagy üvegben. A tapasztalataink szerint azonban a kis csomagolás nem lesz elég. Elvarázsol nemcsak a téged, környezeted, partnered is, ezért mindig ezt szeretnéd majd hordani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük