A parfümökről

A Creed már több mint 250 éves gyárt luxus parfümöket. Miért olyan egyediek?

creed parfümök

A Creed parfümökből abszolút luxus és időtlenség árad. Ez az egyik legrégebbi parfümmárka amely már több mint 250 éve gyárt hagyományos módon első osztályú női és férfi parfümöket. De mi teszi a Creed parfümöket egyedivé? Olvasd el cikkünket erről az egyedülálló márkáról és arról hol vehetsz magadnak Creed parfümöt az nélkül, hogy a pénztárcád aljára kellene nézned.

 

A Creed parfümök erős történelmi örökséget hordoznak

A Creed márkát 1760-ban alapította James Henry Creed. Azóta a parfüm készítés művészetét megőrizték a családban és teljes 7 generáción keresztül szált apáról fiúra. A Creed tehát megőrizte a családi vállakozás státuszát, amely már évszázadok óta szólítja meg a királyi családokat is.

A Creed parfümöket a történelem számos nagyja viselte, mint például Viktória királyné, Sisi császárné, Sir Winston Churchill, John F. Kennedy, Grace Kelly és még sokan mások. Ilyen presztizzsel nem büszkélkedhet egyetlen egy kozmetikai társaság sem. A mai Creed parfümök tehát a történelmi örökség modernizálása, amely a karakterükben természetesen gyökerezik.

 

A parfümök összetevőit ma is hagyományos módon dolgozzák fel

A Creed műhely a mai napig az ősi technikát alkalmazza a parfümök előállításákor. Természetes alapanyagokat részesíti előnyben a szintetikus vegyületekkel szemben, ezért a világ legértékesebb tápanyagait használja. A Creed parfümökben valódi bolgár rózsák, egyiptomi jázmin, srí lankai szantálfa és kalábriai bergamot találhatío.

 

A parfümgyártási technika az árban is tükröződik

A Creed parfümök nemcsak a presztízsnek köszönhetik magas áraikat hanem a válogatott minőségi esszenciák miatt is. Egy üveg akár ötvenezer forintba is kerülhet. A piacon sajnos nincs sok Creed ihlette parfüm sem, mivel ezeket az egyedi aromákat nagyon nehéz lemásolni.

Mi mégis megkíséreltük a lehetetlennek tűnő kihívást és szinte azonos parfümöket készítettünk, de sokkal olcsóbb alternatívaként. Az illatuk megkülönböztethetetlen az eredetitől, de nem dönti romba pénztárcáját, így jópár forintot megtakaríthat. A kínálatunkban eddig két Creed utánzatot találsz férfiaknak- az Aventus és a Silver Mountain Water utánzatát. Hogy mi teszi őket rendkívülivé?

 

Creed Aventus utánzata férfias és provokatív

Napóleon drámai élete sok regény és filmnek szolgált mintául, sőt még egy parfümnek is modellként szolgált. Pont az Aventus az a parfüm amely Napóleon drámai életét hivatott megközelíteni. Ez az illat provokatív és férfias, enyhén csábító aromákkal. Olyan férfiaknak készült, akiknek világos elképzelésük van  a céljaikról és hajlandóak ezért harcolni is. Itt találod meg.

 

A Silver Mountain Waterutánzata energiát és erőt kölcsönöz a férfiaknak

A Silver Mountain Watert úgy alkották, hogy a svájci alpesi patakok frisseségét és erejét szimbolizálja. Az eredeti a mi utánzatunkhoz hasonlóan felfrissíti a férfiakat és energiát kölcsönözz nekik. Ideális választás olyan városi férfiak számára akik a békét és kikapcsolódást a természetben keresik. Ha felkeltette a kíváncsiságodat akkor a következő linken tudod megrendelni.

 

A Creed márka páratlansága tagadhatatlan

A Creed parfümök valóban kivételesek. Nem csupán összetételük, minőségük a de a presztízsük is erről tanúskodik. Különlegességük, hogy a világ egyetlen családi kézben tartott luxus parfümházáról van szó, ahol apáról fiúra szállt a mesterség. Az egyetlen hátrányuk, hogy egyetlen üvegért akár a fél fizetését is otthagyja az ember. De ha szeretnéd a Creed ihlette parfümöket kipróbálni akkor győződjön meg a parfüm készítés művészetünkről. A Parfen nem fog anyagilag tönkreteni, hanem épp ellenkezőleg kivételes illatával kedvező áron fog örömet szerezni. Kattints ide és fedezd fel a parfümök egyediségét.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük